Campaigns

Apr 27, 2016

Sukan Agensi MITI 2016

Assalamualaikum semua
Hari ini nak share gambar2 semasa pertandingan Dart antara Agensi
 sediakan dart sebelum pertandingan
 antara Dart yang anum sangat sayangi
 nak tayang koleksi Dart
 hehe, usaha tangga kejayaan
 Sukan Dart diadakan pada hari Ahad lepas
 Kami sampai awal, so melepak sambil tunggu yang lain
 selfie pun ada ek
 hehe, menara Miti nie sebelah je Menara Matrade
 Kami park dekat off dan jalan kaki ke Miti
 haha sempat hubby selfie
 Kami la dart wanita wakil MATRADE 
 Bab bergambar memang kami menang
 tepat jam 2pm keputusan pusingan pertama dah keluar, Matrade dapat ke masuk ke final
 ini antara peserta Dart lelaki Matrade
  kami juara bergambar
 akhirnya setelah penat membaling dart kami diumumkan juara antara agensi
 horeyyyyyyyyyyyyy
 alhamdullilah kami dapat pertahankan kejohanan kami
 horeyyyyyy kami juara
 gembira sangat2 
 gambar semasa pertandingan
 style kena ada
 smile.. padahal gementar tau
 alhamdullilah.. next game lain plak
Kalau nak tau lebih lanjut leh klik blog pengadil kami
Amindarts


Share:

6 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum