Apr 1, 2016

Selepas Seafood Ala Shell Out, Giliran Western Food Penuh Meja Pula ‘Mengganas’…Murah & Banyak!

Assalamualaikum semua
Salam di hari Jumaat
Arrrrrrrrrrrrrrgh x sabarnya nak balik
hahaha, penatttttttt rasanya minggu nie.. 
Ok hari ini nak share dengan korang is about food tau bukan april fools
 Soal makan bagi Anum memang tiada kompromi. Di mana makanan paling sedap dan terbaik ada maka itu lah destinasi Anum yang seterusnya.

Jika sebelum ini viral makanan seafood dihidang dalam kuantiti yang banyak di atas meja, kali ini lain pula ceritanya. Mungkin inspirasi dari ‘menu viral’ tersebut, kedai ini menghasilkan satu menu baru iaitu western food penuh atas meja!

Tu dia macam berlawan-lawan pula ye?

Apa yang menarik?
 Menu yang diberi nama ‘Aboh Burn Western Makan Sepoh’ mulai viral di media sosial beberapa hari yang lalu dek kerana keunikankannya. Nak tahu berapa harga?

Cuma RM70 je! Cadangan hidangan untuk 4 orang makan tapi terpulang pada pelanggan nak makan lebih dari 4 orang.

Antaranya yang dihidangkan ialah…
 Menu special ini mengandungi burger ayam, burger daging, chicken chop, chicken lemon grill, lamb, cheezy fries, mushroom soup, butter rice, garlic bread dan banyak lagi.

Melihat kepada kuantiti yang dihidangkan tu memang boleh makan lebih dari 4 orang ni.

Kuantan Pahang
Selain menu special ini, banyak lagi menu lain yang besar-besar! Memang sesuai untuk yang jenis makan banyak tu!

Untuk korang yang nak rasa sendiri keunikan menu western penuh meja ini boleh serbu kedai Aboh Burn Corner di Kuantan. Bagi mengelakkan kesesakan dan tak dapat tempat duduk, owner sarankan orang ramai call dulu untuk booking.

Facebook : Aboh Burn Cafe
Alamat : Berdekatan Dewan Serbaguna KRT Timur (dewan biru/ dewan badminton) Perkampungan Cenderawasih, Kuantan Pahang.

Contact : 011-10777675, 017-9172473

Sila la terjah ya
Share:

12 comments:

  1. Alhamdilillah Anum, hampir semua anum dah berpengalaman..untung, thanks for sharing..

    ReplyDelete
  2. jauhnya pi makan, tp memang nampak menyelerakan

    ReplyDelete
  3. waaaahhhh...syoknya...betul anum..samalah kita pun, kalau bab makan tak kisah, janji sedap...bilelah nak gi Kuantan lagi ni...huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Anum..

    Hurrmmmm banyak camtu blh mkn lbh 4 org, berbaloi-baloi.. Harus cuba ni.. :-)

    ReplyDelete
  5. Wah, terliur pulak tengok makanan begitu banyak, terfikir jugak habis ke suma nie.. hehe

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Flickr Gallery

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Find us on facebook

Popular Posts

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum