Campaigns

Apr 7, 2016

# Bday # Holiday 2016#2

Holiday @ PD Part I

Assalamualaikum semua
Hari ini nak share gambar2 semasa kami bercuti ke PD

sebelum ke PD kami semua berkumpul di TTDI utk breakfast
tadaaaaaaaaaaaaaaa
pemandangan sekitar hotel
bergambar sebelum dapat bilik
kami sampai around jam 12 tgh
apa yang best kat sini sebab ada pool & private beach
muslim dah nak sam atinggi dgn ayahnya
seronok ya hubby
alhamdullilah, sebenarnya tujuan sebenar nak celebrate bday my mom & my baby (arissa)
  gelap la plak sebab belakang sun

ini la hotel pilihan kami 
tepat jam 1pm kami dah leh masuk bilik
ini khas utk zai & family la
sukanya ica melayan ibu & abah ya
yang nie plak utk family abg anum
bestnya x sabar nak mandi manda
mesti korang jarang tgk abg anum nie kan.. 
yang nie namanya a.zafran menetap di kajang
selfie memang wajib la kan
round 2 sekitar hotel
tempat kami breakfast esok
macam2 kemudahan dalam hotel ini
for me sangat sesuai utk percutian family
lobby lift utk ke bilik, hotel ini mempunyai 3 tingkat sahaja
tadaaaaaaaaaaaa alhamdullilah masih diberi 
kesihatan yang baik  utk berjalan bersama anak2 ya..
syukur sangat2.. di usia 68 tahun my mom masih sihat...
ok esok anum sambung lagi ya
oh ya nie anum kasi details hotel ya


The Grand Beach Resort Port Dickson  
5th Mile, Jalan Pantai Teluk Kemang,
Taman Orkid, 71050 Port Dickson,
Negeri Sembilan, Malaysia


20 comments:

  1. bestnya bercuti bersama family,enjoy the moment

    ReplyDelete
  2. dok hotel tu 1 malam berapa Anum?ada swimmimng pool..macam best je tu kalau bawak anak2.

    ReplyDelete
  3. ni hotel paling lama kat PD...dah banyak kali tukar nama hotel ni...
    huhu...miss PD so much...

    ReplyDelete
  4. anum hotel ni memang best dan selesa!

    ReplyDelete
  5. Hi, can I contact you through your email? I've something to share that might interest you.

    Aaron
    aarongrey112 gmail.com

    ReplyDelete
  6. Satu nikmat paling besar tu Num.....nikmat sihat....Untung mak Anum

    ReplyDelete
  7. penah stay cni..tp ms tu nama selesa hotel lg..bilik die cantik kan anum?

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/