Campaigns

Apr 18, 2016

Reunion CDU

Assalamualaikum semua
Salam Isnin yang lemau.. hehe
Ok hari ini nak share gambar2 semasa jamuan makan last week
 Sedap sangat2 brownies
 Cream puff pun ada, ini memang fav anum la
 Welcome to CDU Unit
 kenalkan ahli2 lama dan baru CDU unit
 Sebelum ini x ramai staff dekat unit lama, now masuk unit baru.. perghhhhhhhhhh
 semuanya best dan sangat membantu bagi orang baru macam anum
 Sebelum makan wajib la bergambar 
 pemberian souvenir utk kakitangan lama di CDU
 smile... majlis kami yang ringkas
 muka2 orang kuat CDU dulu nie. bertahun mereka stay dekat unit CDU
 senyum je la si wan ek
 big family now
selesai sudah majlis perpisahan dan welcoming new staff 
Ok jom smabung kerja ek


Share:

12 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum