Campaigns

Mar 4, 2016

# Artis # Sharing

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa

Assalanmualaikum semua
sekejap sahaja dah masuk hari jumaat kan
ok hari ni nak share lawak skit ya
 Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. 
 Tapi macam terlebih lawak pulak terutama pelanduk dua serupa Zain Saidin & Jep Sepahtu. Hahaha!
 apa komen korang ?
 sebijik kan
 yang nie plak yang jd viral dulu.. hehe
 sabar je la kerenah peminat2 ni kan
hidung sama.. haha
ok la jom sambung keja


selamat berhujung minggu semua

24 comments:

  1. hahhaha..yg remy ishak tu paling win...hahhaha

    ReplyDelete
  2. memang seiras tapi gelak jugaklah

    ReplyDelete
  3. lawak part jep sepahtu..cuma dia gemuk sikit je..

    ReplyDelete
  4. HAhahaha...remy ishak takley bla..

    ReplyDelete
  5. Hahahahaha... adoi... senak perut gelak... terbaikla anum... hahahha

    ReplyDelete
  6. hehehe mmg serupa, tapi yg gambar Shuib tue x sama langsung..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/