Campaigns

Mar 14, 2016

Nampak Dari Luar Macam Apartment Buruk, Tapi Bila Tengok Bahagian Dalam.. Tergamam Beb!

Assalamualaikum semua
Bila Isnin mesti lemau kan
Jom Anum share ngan korang rumah yang sangat best
Nampak dari luar macam apartment yang dah tak dijaga tapi bila tengok je bahagian dalaman salah seorang penduduk di apartment ni.. Perhh lawa gila beb! Kalah dekorasi kat condominium yang mahal-mahal tu.

Pasangan suami isteri ni ternyata punyai taste yang sangat unik dalam menghias bentuk apartment diorang supaya selesa untuk dihuni. Korang tak percaya, korang tengok la gambar-gambar yang kami kongsikan ni. Oh ya, kalau nak tahu tuan rumah ni nama Miera Ariff.. Nanti minta tolong hias rumah abam ye?

Bahagian ruang tamu

Dapur moden..
Kamar beradu..
Sudut menarik yang lain.. Power!

Apa perasaan korang setelah melihat suasana dalam rumah nie?
hebat kan sangat kreatif dalam hiasan dalaman kan
betul la orang kata jangan menilai luaran kan...


Share:

10 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum