Campaigns

Mar 21, 2016

Mancing lagi

Assalamualaikum semua
Isnin yang sangat lemau
Hari ini nak share gambar2 last week semasa kami balik kampung
Mancing dekat tebing belakang rumah
Rumah Anum dekat kampung memang tepi sungai pahang 
port baik nie
termenung sambil berdoa dapat ikan
horeyyyyyyyyy akhirnya Ikan Baung di naikkan
punya la gemok perut dia
Alhamdullilah banyak jugak rezeki kami pada hari tu
Keesokkan mancing lagi atas pasir plak
Atas jambatan pun boleh
Kalau dah nama kaki pancing x kisah asal ada port je kan
dari ptg 
bawak ke malam , masih setia menanti
Hari minggu pg picnic balik berkelah sempat singgah 
Paya Tanjung Rambutan @ Maran
hehe gelagat abg Anum sambil tunggu umpan di makan.. hehe
Ok jom sambung kerja
Share:

10 comments:

  1. Seronoknya memancing bila dapat ikan. Boleh jadi ketagih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul bila dapat ikan itu la sebenarnya perasaan puas

      Delete
  2. seronok memancing,tp zie tak suka.hubby memng gila kaki pancing hahha

    ReplyDelete
  3. seronoknya...
    husband nieyl je minat memancing nie...
    setip hari minggu mesti pergi mancing... :)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels