Mar 8, 2016

Dengan Hanya RM10, Anda Boleh Nikmati Suasana & Makan Pizza Ala ‘Kampung Style’.. Layan Gila!

Assalamualaikum semua
Salam selasa
Semenjak Anum bertukar tempat (unit/bahagian) dalam office rasa macam feed up plak sebab memang bz sampai x dan nak up entry da..
rindu korang semua... 
Fulamak! Jujur kami cakap ni kali pertama kami nampak konsep jual pizza di tempat yang nyaman dan jauh dari kesesakan di bandar raya. Selain belanja tempat yang unik dan kreatif, harga pizza yang dijual kat sini pun sangat berpatutan. Serendah RM10 je, anda boleh layan pizza yang pelbagai jenis.

Kat mana eh ni? Ala, tak jauh mana pun. Kat Kuantan je. Tapi percaya lah, anda akan berpuas hati bila anda sampai sahaja di sini. Selamat menjamu tengok gambar yang kami kongsikan ni. Hehe. * Start enjin kereta gerak Kuantan.


Macam layan je!

 Kampung style pizza

Tempat yang menarik 


Lepas balun Pizza, pekena ni pulak..
Ini alamatnya, jom?
So apa tunggu lagi semua
terjah la ya

Share:

16 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Flickr Gallery

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Find us on facebook

Popular Posts

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum