Feb 10, 2016

Wordless Wednesday #141

Assalamualaikum & Very Good Moning
On Wednesdays all over the internet,
bloggers post a photograph with
no words to explain it on their blog

Hence the ‘wordless’ title.
The idea is that the photo itself says
so much that it doesn’t need any description
Masakan my mom
hari pertama xtvt memancing di sungai pahang
alhamdullilah rezeki pertama di naikkan
abg Anum dapat jugak
tengok la berapa batang pancing di turunkan 
sambil2 lepak layan fb ek a.ngah
keesokkan hari jalan2 pekan sehari
tempat wajib terjah kalau balik kampung
2nd day sebelah petang mancing lagi
ye la rumah Anum belakang sungai je :)
hasilnya ikan jore di naikkan
settle mancing lepak makan 
sebelah malam kami buat bbq family
bakar jangan x bakar
hadiah menanti utk xtvt game
hari ketiga kami ke kuala gandah
selfie ngan gajah 
last day kami ke kebun
bersihkan kawasan kebun
pokok tualang yang ada didalam kebun
gambar2 semasa cuti CNY baru nie
balik kampung Temerloh selama 5 hari
dah lama duduk kampung rasa malasnya nak balik KL
hari ini masuk2 kerja memang x de mood lagi.. hehe
kepada yang sudi singgah terima kasih
Anum nk sambung keja ya, bzzzzzzzzzzz

Share:

18 comments:

  1. aaa best nyer la hai anum! akak setiap kali baca entry awak balik kg asyik senyum-senyum jek..rase mcm best giler!

    ReplyDelete
  2. bestnya :) adui. mcm best je kan memancing. PG ni ntah bilalah nak ajak suami riadah mcm ni :)

    ReplyDelete
  3. bestnya mancing,plan nak mamcing cuti pnjang ari tu,tp xjadi

    ReplyDelete
  4. biasalah tu bila da lama bercuti..
    Nieyl pun masih cuti hari ini...
    esok x pasti lagi..sbb kesihatan belum pulih sepenuhnya...

    ReplyDelete
  5. bestnya mancing, kat sini pun byk ikan, tp ikan dlm parit je la, ada ikan toman, keli, puyu
    ikan free rezeki bg sesiapa yg rajin

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tue, kalau rajin inshaallah ada rezeki

      Delete
  6. wah bestnya balik kampung. pandai ek memancing. pengalaman yang best tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang kami suka mancing, org sungai katakan

      Delete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Flickr Gallery

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Find us on facebook

Popular Posts

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum