Campaigns

Feb 19, 2016

# Sharing # Suka-suka

UNIK! Ais Krim Handmade Guna Gas Nitrogen, Rugi Kalau Tak Try!

Assalamualaikum semua
Hari ini nak share ngan korang semua ais krim buatan sendiri yang hebat
 
Kita semua biasa makan ais krim yang disejuk beku. Tapi, pernah tak korang rasa ais krim handmade yang diperbuat daripada gas nitrogen?
Ais krim ni dikenali sebagai TIP – The Ice Cream Project. Tengah famous kat Johor Bahru sekarang!

Mudah Dan Cepat!
 
 
Selain mudah dan cepat disediakan, ais krim yang dihasilkan menggunakan gas nitrogen ini lebih ringan, gebu dan berkrim. Ia juga lebih banyak dari segi portion, memang puas bila makan!

Variasi Perisa Menarik
 
 
 
Kalau ais krim vanilla dan strawberi dah terlalu mainstream, kat sini korang boleh cuba perisa lain yang lebih hipster macam Green Tea, Milk Tea, Coffee dan Fresh Milk! Peminat kopi dan teh gerenti suka tempat ni!

Lokasi Strategik!
 
Kafe The Ice Cream Project ni terletak di Jalan Dhoby, betul-betul di tengah bandar JB. Sangat senang nak cari, waze aje The Ice Cream Project dan korang akan jumpa kedai ais krim yang tersergam indah ni.

Cool kan? Jadi, apa tunggu lagi? Let’s nitrogen ice cream today!

38 comments:

  1. smlm baru terbaca pasal aiskrim nie...menarik...

    ReplyDelete
  2. Macam magic pula.. dengan asapnya :)

    ReplyDelete
  3. ade tgok kat majalah 3 pasal aiskrim nitrogen ni. Wahh jb pon da ade

    ReplyDelete
  4. macam-macam jenis aiskrim dh sekarang..kreatif sangat deme ni.. :)

    ReplyDelete
  5. giler cool kentang sis. hari tu ada keluar dekat majalh 3 kan. adui. beliuq kita tengok :D

    ReplyDelete
  6. jauhnye jb..tapi aiskrim coffee tu sangat memanggil-manggil ni..hehehhee

    ReplyDelete
  7. Bestnya... ala... area kl putrajaya xde ker... huhuhu

    ReplyDelete
  8. Fuh.. berasap-asap. Jom join GA saya :

    http://www.stanzaku.com/2016/02/ga-header-blog-logo-atau-cover-photo-fb.html

    ReplyDelete
  9. wahhh..terbaikkk la..maciam maciam skang ni..

    ReplyDelete
  10. hebatnya, Dia ciptakan macam2 tuk kita makan dan minum.... kan...

    ReplyDelete
  11. first time dgr pasal gas nitrogen ni, teringin nak cuba
    aiskrim peberet sy jugak..nyum2x..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/