Campaigns

Feb 15, 2016

Minggu yang sangat bz

Assalamualaikum semua
Minggu nie masuk kerja memang bz sebab 
pertukaran penempatan antara bahagian di organisasi Anum 
secara besar-besaran. Last week Anum join Badminton mewakili organisasi sebagai
pemain.. Anum share gambar2 ya
 Sebelum perlawanan wajib la bergambar
 Semua pemain yang terlibat dalam acara badminton
 wakil perempuan hanya 4 orang sahaja
 selesai bertanding kita lepak makan
 x semua yang join ye la habis game dah lewat , so masing2 nak balik da
pertandingan selama 2 hari jumaat & sabtu
 ahad masuk pejabat kena berkemas barang2
 perpindahan unit/seksyen antara bahagian secara besar-besaran
 dah macam pecah rumah dah semua tempat nie
 hari ini masuk pejabat sibuk lagi mengemas
 masih lagi mengemas nie hasil sebelum siap sepenuhnya
x de idea nak hias macam mane.. hehe
harap2 masuk bahagian/seksyen baru nie Anum akan mendapat banyak ilmu lagi ya
Genap 8 tahun berkhidmat ini masuk kali ketiga Anum bertukat tempat
ok la hari ini memang bz kalau sempat Anum blogwalking ya
kalau x dan Anum minta maaf ya
Share:

24 comments:

  1. patern soya jugok ni sign stick tu susun elok2 tepi2 monitor..hahahhah

    ReplyDelete
  2. caiyok..hope anum dpt sesuaikan diri di tmpt baru..hoyehhh

    ReplyDelete
  3. chaiyokkk...tempat bar usemangat baru ;)

    ReplyDelete
  4. Bila tgk tempat anum nie...
    nieyl teringat pejabat nieyl yg lama...
    sblm menumpang bangunan org nie...
    dlu keluasan meja nieyl n kawan² semua mcm anum..
    sejak tumpang bangunan org nie...
    kawasan work station sempit..kecik.. :(

    ReplyDelete
  5. tak apa la Anum..dahulukan mana yg penting..

    ReplyDelete
  6. Semoga dipermudahkan urusan kak anum..")

    ReplyDelete
  7. enjoy tempat baru anum...ko masuk unit mana eh?

    ReplyDelete
  8. penuh macam-macam kat meja tu anum. kalau saya memang takde hias2 apa2..hihi

    ReplyDelete
  9. syoknya dapat meja gitu..teringin gak..tapi bos Fida kedekut sikit..kalau dapat menja lagu ni..mau hias cun2 punya

    ReplyDelete
  10. Mesti bersemangat nak kerjakan Num.....cantik dah workstation tu

    ReplyDelete
  11. Mesti bersemangat nak kerjakan Num.....cantik dah workstation tu

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum