Feb 2, 2016

Family Gathering BKA Part 5

Assalamualaikum semua
Dah sarapan ke.. bestnya dapat cuti lama
rasa malas nak kerja hari ini
hehe, ok la hari ini nak habiskan entry last week ya
Hadiah semalam yang kami dapat
Magic Mug, bila korang letak air panas gambar akan timbul
Anak K.Zaza awal dia bangun
Pagi ini xtvt kami walk @ sawah padi
Cantik kan view
Miow peneman setia kami
Rasa nak terjun je dalam tali air nie hehe
Luasnya pemandangan kan
Agaknya orang kampung mesti pelik tengok kami kan, ye la org x pernah jumpa sawah
Azrin & Cik B memang ngam kalau bab bergambar nie :)
Habis berkemas semua gambar terakhir sebelum berpisah
Anum x de dalam gambar sebab Anum gerak awal, sepupu hubby kahwin, so kami terus ke Kuala Selangor la. Sedih rasanya lepas nie kami semua berpecah2.. x sama bahagian dah..

* sory bz sangat hari ini, x dan nak blog walking *

Share:

22 comments:

  1. seronoknyer..
    Tak apa anum...nnt mesti akan berkumpul lagi :)

    ReplyDelete
  2. pekabar ANum?? wahhh...sawah padi menghijau.. bestnya..rasa nyaman je.:)

    ReplyDelete
  3. Ya Allah geramnya tengok sawah padi tu....

    ReplyDelete
  4. salam alaik
    sawah..
    luasnya mata memandang...

    ReplyDelete
  5. bestnye tgk sawah padi... nyaman kan..

    ReplyDelete
  6. cantiknya!!!
    lama tak turun ke sawah!!
    last turun swah masa join xtvt uitm dl

    ReplyDelete
  7. ni kampung aku ni anum...sungai besar...hehe...

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Lazada

Popular Posts

STATISTICS