Campaigns

Feb 23, 2016

Chicken Chop RM 2.99 Ini Viral Tapi Respon Netizen Buat Kami Geleng Kepala, Murah Pun Salah?

Assalamualaikum semua
Apa Khabar?
Hari ini Anum nak share ngan korang Chicken chop yang sedap dan sangat murah
Baru je buka tak sampai seminggu tapi ramai yang komen itu ini. Sabarlah tuan kedai, ini mungkin pesaing-pesaing yang tak berpuas hati dengan kejayaan orang lain.

Lumrah kehidupan pasti ada naik turun. Berniaga pun ada naik turunnya jadi korang semua jangan la nak condem peniaga yang baru nak naik ni. Ada netizen yang sangat bermotivasi ada pulak yang semberono je bagi komen. Korang tengok la sendiri.
Cubalah bersangka baik, member tu baru je nak berniaga.

 Adat berniaga bro, itu terpulang pada pemilik kedai nak letak harga sebab mungkin dia berniaga untuk suka-suka je. Jadi jangan marah na.

Tempat lain pun ada?
 Buktinya ada juga peniaga yang menawarkan harga yang murah bagi sepinggan chicken chop tu ha.

 Belum cuba belum tahu.
 Komen Shima Kama ni patut dicontohi. Kalau korang asik menuding jari menyalahkan pihak itu pihak ini, last sekali perut korang yang lapar.

*x dan nak BW lagi sory semua
bz sangat2 this week*

Share:

26 comments:

  1. alahaiii..murah pun nk complain?huhhhh..
    ape salahnya support bisnes org melayu?
    semoga makin murah rezeki pemilik kedai ni..

    ReplyDelete
  2. biasalah...selalunya melayu lah yang jatuhkan usahawan melayu...
    susah betul manusia macam ni...
    support la orang tu nak berniaga! kalau tak suka, duduk diam2 tepi dinding rumah korang kan..

    ReplyDelete
  3. Kita kena ubah mentaliti dan putihkan hati...in sya Allah akan ok..

    ReplyDelete
  4. kalo dekat sini ada murah mcm tu, sy la org yg hari2 akan makan dekat sana...

    ReplyDelete
  5. ni le manusia... apa salahnya kalau kita berbaik sangka.. maybe kita rasa harga tu tak masuk akal sbb murah sangat.. tapi pernah tak kita fikir orang yang lagi susah dari kita yang nak merasa makan western food tapi tak mampu dari segi kewangan ... so ini mungkin cara peniaga tu nak membantu sambil bersedekah ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tue ada saje pandangan yang x baik kan

      Delete
  6. murah salah..mahal lagi la salah...pendek kata semua serba tak kena ..

    ReplyDelete
  7. Harganya murah tu. Boleh cuba. Mana tahu menarik boleh ke sana lagi.

    ReplyDelete
  8. ala jauh sgt nk pi...huhu good job toke kedai! ^_^

    ReplyDelete
  9. murah pun jd kesalahan di mata org
    byk komplen sungguh
    bersyukur la org kasi murah

    ReplyDelete
  10. Wah ....baguslah berniaga sambil menderma katanya tp pelik jugaklah kalau chicken chop 3 henggit

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum