Campaigns

Feb 22, 2016

ABC Versi Korea Ni Boleh Dapat Kat Bangsar Je. Eh, Comel Gila Nak Makan ABC Camni!

Assalamualaikum semua
Salam isnin yang lemau
setiap kali isnin mesti lemau
mana x nya sebab 2 hari cuti kan
hehe, korang dah sarapan?
Pagi ini Anum nak share ngan korang mengenai ABC yang sangat cute
Jom kita terjah
 Selain daripada cari port travel best, kami pun memang suka sangatlah bab makan-makan ni. Malah, kami percaya korang pun memang ternanti-nanti entri pasal makanan kan.
Jadi, kali ni kami nak share pula dengan korang semua port cuci-cuci mulut dan basahkan tekak. Nampak macam ABC, tapi ni ABC versi Korea. Mantap!

Sayangnya nak makan…
Nampak menggiurkan..uhhh
 Ish… Macam wajib cuba juga ni

Eh, makanan lain pun ada..




Kat mana?

Hanbing Korean Dessert Cafe

33 Jalan Telawi 3, Bangsar
Kuala Lumpur, Malaysia
03-2202 0238


Ha.. Tak payahla sampai nak ke Korea semata-mata nak makan 
ABC versi mereka ya. Nah, dekat Bangsar pun dah ada! Jom serbu.

*Hari ini ada program kesihatan dari pagi ke petang , so kalau sempat Anum singgah rumah korang ya, kalau x dan selasa la Anum BW ya*

Share:

26 comments:

  1. nasib baik dah makan tau naum! ahahaha..terliur nyerrrr~

    ReplyDelete
  2. nieyl pun baru je plan² nak pegi..
    tapi x tau lagi ble..mcm best je kan...

    ReplyDelete
  3. wahhh.. nampak cute dan sedap la...


    pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #22. maaf mia baru sempat nak blogwalking.

    blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2016/01/senarai-url-blog-22.html

    pemenang diumumkan kat http://www.mialiana.com/2016/02/pemenang-bertuah-url-blog-22.html

    ReplyDelete
  4. memang comel dan sayang nak ngap ABC tu

    ReplyDelete
  5. wow... cantik-cantik abc tu... nak makan tak tergamak... dah rupa cantik menarik harus la sedapkan...

    ReplyDelete
  6. panas2 ni benda ni la yang orang cari..heheh

    ReplyDelete
  7. klo bulan puasa mesti nak ada abc pembuka selera
    sedapnye abc

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels