Campaigns

Jan 4, 2016

Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016

Assalamualaikum semua
Korang tengah buat apa tue :)
Anum ada sedikit masa terluang nie nak join segmen Abg Hasrul nie
Tertarik nak join sebab ada niat nak tambahkan follower yang sedia ada lagipun syarat nak join segmen ini sangat la mudah. Apa lagi jom kita terjah
Secara ringkas biodata diri saya:

Nama saya Norzakiah Hanum Bt Abd Majid 

Serba sedikit tentang diri saya

Saya berasal dari Negeri Pahang. Saya telahpun mendirikan rumah tangga bersama seorang insan yang diberi nama Khairil Fitri Bin Mat Sham. Kami belum mempunyai cahaya mata buat masa sekarang, inshaallah ntah esok atau lusa keluarga kami bertambah siapa yang tahu kan, semuanya hanya Allah S.W.T yang berkuasa.

Untuk matlamat berblog sempena tahun baru 2016 ini, Anum nak menambah follower yang sedia ada , ye la bab kata orang ramai kawan maka bertambah la ilmu dan pengalaman kita kan, bukan bermaksud follower sekarang x bagus tetapi ingin berkongsi kisah2 yang Anum masukkan dalam blog Anum kepada semua.

Saya hanya insan biasa yang tidak boleh elak dari melakukan kesilapan. oleh itu sekiranya saya tersilap didalam penulisan nanti saya mohon maaf ini hanyalah pengalaman. pandangan, idea, saya sahaja. abaikan sahaja jika idelogi kita tidak sehaluan.

Ok tu sahaja untuk kali ini. moga2 saya dapat mencapai matlamat saya berblog untuk tahun 2016 ya

Kalau korang berminat nak join segmen ini just click pada gambar ya

Share:

44 comments:

  1. InsyaÁllah...
    klu de masa free nanti..
    nak join jugak :)

    ReplyDelete
  2. dtg dr segmen sama sis... salam tahun baru :) org phang rupanya... hehe

    ReplyDelete
  3. wahh dtg dari segmen yg sama juga..hihii:)all the best 2016

    ReplyDelete
  4. good luck anum..lama akak tak bw kat sini..terlepas banyak dah kot entry anum..selamat tahun baru ye..:)

    ReplyDelete
  5. Hai Anum.Saya Qiya singgah dari segmen yang sama.good luck ye..

    http://qiyasaad.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html?m=1

    ReplyDelete
  6. Hai Anum.Saya Qiya singgah dari segmen yang sama.good luck ye..

    http://qiyasaad.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html?m=1

    ReplyDelete
  7. Alahai teringin nak join..
    Lama dh x join segmen2 gini..
    Sejak blog tenggelam timbul nih..
    Hihihi
    Tq anum rajin sggh jenguk aqil..

    ReplyDelete
  8. Hi.. Datang dari segmen yang sama..banyaknya pic sweet disidebar blog. ^_^ Dah folow ya :-)

    http://elvinajane.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  9. Good luck for 2016. Thank you. Follow G+

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan dan selamat maju jaya dalam penulisan blog, tahun baru semangat baru...

    ReplyDelete
  11. jalan-jalan sambil follow blog ni :)

    https://juliajamaludin.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  12. Salam kenal..datang dari segmen yang sama..good luck..

    http://www.cikpinz.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  13. jom join segemen ni kita tambah rakan.. dan semoga berjaya mencapai matlamat tahun 2016

    http://amsran85.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum… Abam Kie datang dari segmen yang sama. Tersuka tanpa sengaja kat blog ni jadi abam folo lah ye.

    http://www.zukidin.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  15. salam perkenalan..
    singgah dari segmen yg sama..:)

    ReplyDelete
  16. singgah dan follow #867 dari segmen yang sama :)

    http://www.anajingga.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  17. salam ukhwah. Semoga success tahun 2016

    http://tujuhpetak.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-tahun-2016.html

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum... BW segmen, follow sni kalau blum follow..
    http://lorong-cinta.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum