Jan 14, 2016

New Year Celebration @ i-City Part 5

Assalamualaikum semua
ok last entry utk i-City ya 
 Sekiranya anda datang ke i-City Shah Alam jangan lupa berkunjung ke 'Trick Art Museum". 
 bye2
 cantik kan 
 haha muka suci je 
 ada yang kena telan nie
 cutenya ziraf nie
 lariiiiiiiiiiiiiii  
 cepat keluar nanti kena makan 
 muka x takut pun ek
 basuh2
 sweet couple
 ke mana kita 
 jom merasa naik unta
 syoknya ko ek
 indahnya
 main2 air ya
 ku persembahkan
 main tipu
 amik jangan x amik
 marah sangat nie
 skit lagi nasib x kena, tahan hubby :)
 tq
 hehe fresh milk
 welcome to i-City
 come let's dance
 wow besarnya
 lariiiiiiiiiiiiii 
 merahnya mata
 cepat selamatkan daku
 sejenak :)
 jom ke alam lain
 pandainya dia lukis
 tolongggggggggggggg
 sekali terjebak ngan spiderman
 bleh pening tgk lama2 nie
 sama tinggi ya
 tabikkkkkkk spring
 jom naik kuda plak
 bye2 Anum nak round jap
 Hubby nak join ya
 lex2 jangan marah2
 dah macam wakil rakyat
 bahagianyaaaaaaaaaaaaaaa
 cafe @ trick art
 jom minum lu
 silakan en .. :)
 Monkey
 Besar kan i-City ni, so korang bleh la bawak anak2 korang ke sini confirm x membosankan
 Hiasan dinding bersebelahan hotel
 Kreatif kan
 Penat dah berjalan2 serta bergambar jom balik hotel
 Masa nie dah dekat jam 3am
lorong ke bilik kami, dah kami nak tido penat..
Sehingga berjumpa lagi di entry percutian yang lain ya
tq sudi singgah dan komen entry Anum
Share:

15 comments:

  1. lorong kebilik tu kalau sorang2 serak gak ...hihihi

    ReplyDelete
  2. gambar last sekali tu paling seram...
    tibe2 terbayang macam-macam!


    salam perkenalan...
    sy br singgah & follow Blog ni
    jemput singgah & Follow Blog sy juga

    ReplyDelete
  3. Skrg nie kat mana² je dah ade art 3D nie kan...

    ReplyDelete
  4. haha...ekspresi muka ko...senyum je...di tengah laut pun maintain jugak senyum...ekekek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha awas lariiiiiiiiii
      dah x tau nak buat muka cm ne

      Delete
  5. semua gambar buat akak tersenyum...:)

    ReplyDelete
  6. Sementara masih berdua ye Num, enjoylah apa lagi...

    ReplyDelete
  7. Hi salam perkenalan... Teringin nak pergi icity tp belom bkesempatan...padahal duduk area2 sini gak

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Flickr Gallery

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Find us on facebook

Popular Posts

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum