Jan 14, 2016

New Year Celebration @ i-City Part 4

Assalamualaikum semua
Korang semua sihat ke?
Tadi sarapan apa?
Hari ini nak sambung last entry about i-City
 Tiket masuk menuju Trick Art Museum hanya RM 10 seorang. 
 Yup ! Konsep yang sama dengan Trick-art Museum di Korea, Jepun, Filipina dan sebagainya. 
 Rasai sendiri kehebatan ilusi optik lukisan 2D di dalam muzium 2 tingkat ini.
 x maluuuuuuuuuu
 Try escaping
 Tarik jangan x tarik
 Muat tak nie
 eh eh hati2
 Jangan sampai jatuh
 Seraaaaaaaaaaaam
 Kalau la jatuh habis nie
 nak panjat ke mana tue
 Tahan2
 Bilik rahsia
 wow kuatnya sampai retak nie kena tumbukan Anum
 Habis la ko monyet
 Hogoh2, hehe pahang
 Tiub2
 tolong keluarkan saya
 Hati2 nanti jatuh 
 Real kan
 antara lukisan yang kami suka
 lapar ek kasi dia makan
 uik banjir kang
 ar kan dah kena gigit
 Penangan sotong
 nak jadi kawan boleh
smile
hehe ada banyak lagi gambar2 nanti ptg anum share ek
sedikit info mengenai 

Trick Art Museum, i-City, Shah Alam
Jalan Multimedia 7/AJ, 
i-City, 
40000 Shah Alam, 
Selangor, Malaysia.

Ticket price: RM10 per person
Opening hours: 11am – 11pm

Tel. no: 03-5521 8800/8494

Website: www.i-city.my

Share:

14 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Lazada

Popular Posts

STATISTICS