Campaigns

Jan 13, 2016

New Year Celebration @ i-City Part 3

Assalamualaikum semua
Selamat petang
masih di entry i-City
   Snowalk
 Dari luar dah terasa sejuk ek
 Kami x masuk pun sebab masa nie tgl beberapa minit nak celebration new year
  So just snap gambar je la
  Comelnya bear
  perancangan kami memang x nak masuk snow nie
  Now is timeeeeeeeee
  firework new year
  Cantik kan bunga api
   Kami memilih tempat yang x ramai orang
 Malas nak bersesak2
  Dari jauh pun nampak kan
Happy New Year 2016
ok habis dah firework show
  Jom ke City of Digital Lights Rides & Attractions
  Dekat sinilah ada banyak attraction light semua. Masa mula2 i-city ni buka..penuh la orang tangkap gambar. 
  Time tu masuk percuma je. 
Time tu juga penuh la profile pic fb letak gambar kat i-city. 
hahahaha..Betul x? 
 Pastu barulah dibina attraction yang lain2 tu macam roda berputar. 
 Cantik kan diterangi cahaya 
 Smile :)
 Seolah-olah berada di satu taman bunga yang sangat cantik
  sempat lagi snap bawah air
  Besarnya la 
  Kalau la hidup mau semua lari kan
  Berasap2 macam berada di genting
Ok penat bergambar kami nak meneruskan lagi misi kami
Oh ya sempena new year i-city akan ditutup pada jam 3am
Nanti Anum sambung ya
Share:

8 comments:

  1. aku dulu masa bujang rajin la celebrate new year la, merdeka la...
    la ni anak dah tiga, tak koser mak...celebrate kat rumah sudah...hahaha...

    ReplyDelete
  2. lama dah x pegi I-city ni.. x sesak ke new year aritu anum?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesak sebab tue amik keputusan bermalam je senang

      Delete
  3. Ohhh nak tunggu new yearlah eh...

    ReplyDelete
  4. new year aritu kat taman perumahan aje
    layan BBQ =)
    tapi best nampak celebration kat i-City

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels