Campaigns

Jan 12, 2016

New Year Celebration @ i-City Part 1

Assalamualaikum semua
Selamat petang
Petang nie nak up entry yang tertangguh
Korang sambut new year kat mane ek
Anum & Hubby memilih ke i-City Shah Alam
Jom ikuti percutian pendek kami
  Permulaan holiday utk 2016, kami sepakat memilih Hotel Best Western i-City
 Kami check in agak lambat so dapat bilik katil single, deluxe dah penuh
 Jom Anum bawak korang terjah bilik
  Kelengkapan yang tersedia di sini
 Rasanya semua kelengkapan mencukupi
 Pemandangan dari pintu masuk
 Cukup luas utk kami berdua
 Toilet plak just ada shower 
 Hiasan yang simple
 Macam biasa la setiapa kali check in hotel pasti ada kan
 Bersih dan kemas
 Dah habis snap semua sudut so now our turn
 Kami gabungkan katil jadi satu
 Alhamdullilah 
 View dari bilik kami
 Hubby pun nak tengok ya,  
 Just nice for both of us
Haaa ini la pemandangan dari bilik kami, so kami rehat sekejap, selesai semua kami dah plan nak ke i-City , play time.. 
Kenapa kami memilih utk menginap di hotel ini sebab utama kami nak celebrate new year kat sini, so bila fikir2 x nak bersesak jalan mudah kami check in hotel utk 2H1M. Dari hotel kalau nak ke i-City jalan kaki sahaja, so korang x payah la nak drive kereta ke apa kan. Mudah kan, hotel ini betul2 dalam i-City
Untuk details Anum sertakan alamat hotel ya

BEST WESTERN i-City Shah Alam 
A-GF-01,
No. 6 Persiaran Multimedia,
Section 7, 40000 Shah Alam,
 Malaysia
Phone:+60 3-5521 9000

Share:

22 comments:

  1. wah bestnye...kite sambut new year dalam mimpi je..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ala saje la kan sebab kami berdua je

      Delete
  2. betul betul..akak suka cara anum..dari berpenat apa salah nyer luangkan masa rehat2 kan ;)

    ReplyDelete
  3. ok juga ya sambut new year cam ni. best

    ReplyDelete
  4. dah dicantum kan katil tu boleh tidur 3 orang tu anum..heheh

    ReplyDelete
  5. nampak selesa...
    kami celebrate new year kat rumah je..layan movie hantu...heheh...

    ReplyDelete
  6. untunglah dapat celebrate new years... rate harga berapa? ke dapat sponsor... or diskaun agoda?

    ReplyDelete
  7. wah bestnya... saya new year kat bilik tdo sendiri ja.heheheh

    ReplyDelete
  8. padahal dulu duk kt depan i-city tp tak sempat nk explore i-city lg..rate hotel mahal tak?

    ReplyDelete
  9. Masa pergi hari tu nampak gak hotel ni. Mmg dekat pun

    ReplyDelete
  10. wah...siap rent hotel tu
    sonoknya!

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels