Campaigns

Jan 22, 2016

# Happy # Kenduri

Kenduri kawin sepupu sebelah Hubby

Assalamualaikum semua
Last week kami ke kenduri perkahwinan sepupu sebelah hubby Anum
yang nie sebelah perempuan, so this week belah lelaki plak
Majlis diadakan di Sungai Nibong, Sekinchan
Boleh tahan jauh daripada KL
 Selamat pengantin baru buat Zaim & Seri
 Naik seri pengantin ya
 Rasanya kejap je masa berlalu, kawin da si Zaim nie 
 Otw balik kami singgah di gerai yang menjual mentarang bakar
 Selalu tgk orang lain je pos mengenai mentarang 
jom kami bawak ibu & abah serta arissa try
 Ha ini la rupanya bila dah siap bakar
 Bila dah try memang sedap, x tau nak cakap rasa dia tapi sangat sedap
 Order plak ngan air kelapa
 Sukanya si ibu, abah & Arissa dapat jalan2 ya
 ala si zai je yang pandang kamera
 Try plak order belut bakar
 Selesai makan mentarang & belut kami singgah plak Cendul Bakar Kuala Selangor
 Arissa muncung je nape
 Dekat sini macam2 jenis makanan ada jual
pilihan kami otak2 & sata
 Pisang cheese pun ada
 Cendol Bakar wajib la ada kan
Arissa yang tomei2

suka Arissa minum cendol ya. hehe
Kalau cendol bakar nie memang dah biasa dah, ye la Anum pun stay dekat Kuala Selangor kan, so memang dah biasa saje bawak si zai JJCM nie.
Kalau korang nak terjah  nak amik alamat nie ya


    Cendol Bakar Kuala Selangor 

    Lot 1195-1196, Batu 1, 
    Kampung Assam Jawa, 
    Jalan Bukit Rotan, 
    47000 Kuala Selangor, 
    Selangor, Malaysia
    Phone:+60 14-731 1181

Selesai semua kami gerak pulang ke KL
Minggu depan cuti kan Isnin
bestnya....
happy holiday u all

22 comments:

  1. Tak pernah cuba lagi mentarang bakar.. nantilah kalau ke arah sana lagi.. ;)
    Belut bakar sedap ke..?

    ReplyDelete
  2. wahh sedap mentarang nih..kat putrajaya ni susah nak jumpa..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. SELALU KAT BELAH2 KUALA SELANGOR ATAU JALAN LAMA KE KE IPOH

      Delete
  3. anum belut rasa cammana ek...hehhee..teringin nak tau...

    ReplyDelete
  4. mmg teringin nk pg sana..insyaAllah..

    ReplyDelete
  5. Wah..ni betul² menjamu selera namanya. Sedapnyer..

    ReplyDelete
  6. selamat pengantin baru buat pengantin..sedapnya mentarang tu

    ReplyDelete
  7. Suka mrntarang anum, telan air liur ni :)

    ReplyDelete
  8. Masyaallah Nummmm rindunya kat Mentarang Bakar tu..lama tak makan

    ReplyDelete
  9. Masyaallah Nummmm rindunya kat Mentarang Bakar tu..lama tak makan

    ReplyDelete
  10. ceq tak pernah tengk mentarang pun ni first time..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke :) dulu anum pun x kenal semenjak kawin ngan org kuala nie la

      Delete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/