Jan 4, 2016

Holiday @ Lost World of Tambun Dis 2015 Part V

Assalamualaikum semua
Hari ini permulaan sekolah bagi adik2 yang bersekolah ya
Jangan lupa belajar rajin2 ya
Kawan2 Anum ramai yang bercuti, ada yang anak first time masuk sekolah
so mak dan ayah harus la teman tengok kesesuaian anak2 mereka di sekolah kan.
Bagi Anum masih lagi berdua, inshaallah ada rezeki kami nanti kan
Ok selesai bermain di Lost of Tambun kami terus ke hotel
 DWJ hotel ni terletak dekat tengah-tengah bandaraya Ipoh tau. Lokasi memang sangat strategik. 
Dekat dengan kedai-kedai macam-macam kemudahan lain. Senang je nak cari hotel ni.
 Haa nie la rupa bilik deluxe kami
 Walaupun hotel budget tetapi semua ada tau 
 Hotel ini ada tawaran utk kakitangan awam tau. macam x percaya hotel budget pun ada diskaun utk kami kakitangan awam..alhamdullilah
 Tengok siap ada Coffee 
 small wardrobe & sejadah
yang paling best air panas berfungsi dengan baik..
Kalau korang nak pergi bercuti, bersama kawan-kawan or family,  ada apa-apa program, kursus ke, tryla menginap dekat hotel ni! Memang sangat berbaloi. Hotel ni sesuai untuk semua tak kira yang bujang ataupun family.

DWJ Hotel  
3-star hotel
 1, Jalan Dato Seri Ahmad Said,
Kampung Jawa,
30450 Ipoh,
Perak, Malaysia
Phone:+60 5-242 8777

Sangat rekemen kat korang semua :)

Share:

14 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Lazada

Popular Posts

STATISTICS