Jan 11, 2016

Holiday @ Ipoh Perak 2015 Part 9

Assalamualaikum semua
Salam hari Isnin yang lemau ek
hehe, ok la skit je lagi nak habis entry Ipoh nie
Jom kita sambung skit je lagi ya
 Habis kami jelajah Kellie's Castle perut dah berbunyi2 lapar
 Kami terjah ke Laksa Telur Goreng Bersarang
 Apa yang kami order tadaaaaaaaaaaaaaa
 Punya sedap hubby sampai order satu mangkuk lagi
 Pemandangan luar kedai, nampak cam kedai2 biasa je kan
 Sekali korang melangkah masuk perggggggggggh terpengun dengan keunikan kedai nie
 Memang style gilerr :)
 Service yang sangat cepat dan pantas, susunan yang teratur serta pekerja yang ramah mesra
 Pengunjung x berhenti2 masuk tau, sentiasa penuh
 Zoom lagi bagi korang nampak telur yang menutupi laksa
 Jom kita try
 Memang sangat sedap , kuah pekat, rasa cukup2 semua sedap la orang kata
 Ada gak table kat luar kalau korang nak lepak santai2
 Peminat rock dulu2 owner kedai nie, antara koleksi peribadinya
 Cantik kan deco kedai nie, sangat hipster kedai nie
 macam x percaya tau, tgk dr luar macam biasa je, sekali masuk amik ko !!!
 Kalau korang sampai ke Ipoh wajib terjah kedai ini tau :)

Buat  semua peminat Laksa Telur Goreng Bersarang, meh Anum sertakan detail kedai ya

 Laksa Telur Goreng Bersarang ( LTGB)
No.1,
Jalan Margosa D/8,
Seri Margosa,
Taman Seri Botani.

Waktu niaga bermula

Jam 12.00 tengahari hingga jam 7.00 petang.
Tutup hanya pada hari Jumaat.
Nak tahu lebih lanjut bleh terjah blog mereka ya, just click je link kat atas nie ya
 Habis makan laksa kami terus ke Jusco, Ipoh nak layan cerita Dilwale
Kami pun x nak ketinggalan kan, hehe
Review movie dilwale sangat best, terpengun dengan kecantikan kajol
ok selesai menonton movie hari pun dah malam ( ye la tgk wayang je dah 3 jam )
perut dah lapar semula, ke mana agaknya kami makan ya
nanti sambung entry ptg nie ya

Share:

14 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Flickr Gallery

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Find us on facebook

Popular Posts

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum