Jan 7, 2016

Holiday @ Ipoh Perak 2015 Part 6

Assalamualaikum semua
Tadi korang lunch apa?
Anum macam biasa la makan dekat cafe office je
malas nak keluar 
Ok jom kita sambung lagi entry pagi ya
selesai menjelajah Gunung Lang kami bergerak pulang ke Hotel
  Sebelum pulang ke Hotel perut terasa lapar so kami terjah Ipoh Parade 
 Hotel kami stay kan memang bersambung ngan Ipoh Parade
 Memang kami bercuti time Christmas
 Banyak sangat pilihan yang ada dalam ini, last2 kami pilih makan Kenny Rogers
 Sementara menunggu makanan sampai
 Perut dah lapar tapi masih boleh tersenyum
  ini memang suka sangat ke apa nie Anum :)
Horeyyyyyyyyy makanan dah sampai 
 Pilihan Hubby :) jemput makan semua
View dari luar Ipoh Parade
Selesai makan kami nak balik tido, badan dah penat kan
nampak x sign Weil Hotel macam Anum maklumkan sebelum nie hotel nie memang bersambung je dengan Ipoh Parade ni,.
Untuk details Anum sertakan alamat ya

Ipoh Parade
105, Jalan Sultan Abdul Jalil,
Greentown 30450 Ipoh,
Perak, Malaysia.

GPS Coordinates: 4˚35’50”N / 101˚5’24”E

Ok sambung esok ya

Share:

16 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Lazada

Popular Posts