Campaigns

Jan 7, 2016

# Holiday # Holiday 2015#7

Holiday @ Ipoh Perak 2015 Part 6

Assalamualaikum semua
Tadi korang lunch apa?
Anum macam biasa la makan dekat cafe office je
malas nak keluar 
Ok jom kita sambung lagi entry pagi ya
selesai menjelajah Gunung Lang kami bergerak pulang ke Hotel
  Sebelum pulang ke Hotel perut terasa lapar so kami terjah Ipoh Parade 
 Hotel kami stay kan memang bersambung ngan Ipoh Parade
 Memang kami bercuti time Christmas
 Banyak sangat pilihan yang ada dalam ini, last2 kami pilih makan Kenny Rogers
 Sementara menunggu makanan sampai
 Perut dah lapar tapi masih boleh tersenyum
  ini memang suka sangat ke apa nie Anum :)
Horeyyyyyyyyy makanan dah sampai 
 Pilihan Hubby :) jemput makan semua
View dari luar Ipoh Parade
Selesai makan kami nak balik tido, badan dah penat kan
nampak x sign Weil Hotel macam Anum maklumkan sebelum nie hotel nie memang bersambung je dengan Ipoh Parade ni,.
Untuk details Anum sertakan alamat ya

Ipoh Parade
105, Jalan Sultan Abdul Jalil,
Greentown 30450 Ipoh,
Perak, Malaysia.

GPS Coordinates: 4˚35’50”N / 101˚5’24”E

Ok sambung esok ya

16 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/