Campaigns

Jan 6, 2016

Holiday @ Ipoh Perak 2015 Part 4

Assalamualaikum semua
Korang dah makan? kalau dah comfirm now tengah tahan mata kan
Ok meh layan cerita2 Anum ya
Alhamdullilah x lama menungu dah dapat bilik, siap ada welcome note lagi
Apa yang menambat hati kami adalah konsep biliknya yang ringkas, kemas dan semestinya selesa. 
Untuk pengetahuan semua, hotel ini mempunyai 313 unit bilik dan suite yang dilengkapi dengan peralatan tempat tidur, perabot dan kelengkapan bilik yang direka bentuk khas demi menjamin keselesaan dan keselesaan para pengunjung.
 akses sambungan internet WIFI.
Macam biasa la tea & Coffee
Wardrobe yang besar
Ditambah dengan kelengkapan bilik air yang berunsur moden dan bersih, kami seolah-olah tidak ingin keluar daripada bilik, kerana berasa cukup selesa dan tenang dengan suasana bilik tersebut. 
Besar kan
Bathtub 
shower pun ada
wajib la bergambar kan
happy dapat sampai ke sini dan merasai sendiri kehebatan hotel ini
Thanks hubby bring me here 
Hihihi layan je la gambar kami :)
ini memang wajib ada kan, semua hotel akan bagi. Bertambah lagi la koleksi Anum
Hubby berehat sekejap
Pemandangan dari luar bilik
here we @ 8th floor
Ok puas berposing kat bilik jom kami bawak korang ke atas bumbung plak
Hotel ini turut dilengkapi dengan Kolam Renang Infiniti di atas bumbung yang menawarkan pemandangan indah lanskap Ipoh dan bukit-bukit batu kapur yang ikonik, gimnasium dan spa. 
Seronok — itu yang boleh kami katakan setelah menghabiskan sedikit masa berehat di tepi kolam renang yang cukup tenang dengan angin sepoi-sepoi bahasa untuk menenangkan fikiran.
Santai habis kan 
Gambar berdua harus la ada
Best lepak sini petang2
Ok standby nak terjun kolam 
Cool place
Shower after swimming
Puas melepak di swimming pool kami bergerak ke sebelah 
Sebelah je ada tempat korang nak santai2, nak celebrate apa2 ke
Cantik sangat taman buatan nie
view dari atas sangat cantik
besar kan tempat nie, kalau bawak budak2 memang berlarian la
ok dah selesai review tentang hotel kan, kami nak rehat sekejap
nanti petang nak keluar jalan2
ok Anum sertakan details hotel ya
jangan lupa menginap di sini kalau ke Ipoh
Kami bagi 5 star ok :)

WEIL Hotel  
 292, Jalan Sultan Idris Shah,
30000 Ipoh,
Perak, Malaysia

Share:

26 comments:

  1. Wow anummmm
    Bestnya..

    Rmh baru...semua baru..
    Cantikkkk semua...dpt mnginap kt hotel lgilh wowww

    ReplyDelete
  2. berapa room rate utk semalam anum?

    ReplyDelete
  3. wahhh bestnyer relex2 tenangkan fikiran

    ReplyDelete
  4. cantiknye! mane tahu ade rezeki nanti e'in plak sampai sini.. hihi

    ReplyDelete
  5. nak cakap..syukur ke hadratNya..tahnia dan wow!! amazing

    ReplyDelete
  6. cantik, bersih, kemas tempat ni. Barulah selesa kan

    ReplyDelete
  7. wah exclusive nyer.. best tengok. mcam nak mencuba jer. hhaha

    ReplyDelete
  8. wah, boleh masuk list ni, mana tau cuti2 sekolah jalan2 ke Ipoh

    ReplyDelete
  9. nnt ada plan nak JJCM kat Ipoh.. bleh masukkan hotel ni dalam list..
    gojes haih..

    ReplyDelete
  10. Mahal tak num? Lyas jugak bilik tu nsmpaknya

    ReplyDelete
  11. selalu je lalu nampak mcm best rupenye memang best :)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels