Campaigns

Jan 12, 2016

# Holiday # Holiday 2015#7

Holiday @ Ipoh Perak 2015 Part 11

Assalamualaikum semua
Salam selasa semua
pagi ni Anum nak up entry last cuti @ Ipoh
 Hari terakhir kami di hotel 
 Bergambar selepas swiming 
 Jom kita check out
 Masa nak check out orang x ramai, so proses sangat cepat
 Singgah makan di medan selera, utk menikmati kali terakhir roti goyang
 Antara koleksi FM yang sempat Anum sambar
 Kenangan masa di Tambun
 Kudapan kira timbang kilo nie
Lunch kami memilih Nasi Ayam
selesai semua kami pun bergerak pulang ke KL
tamat sudah percutian kami serta penutup jalan2 2015
dah jom smabung kerja ok


26 comments:

  1. Lega pi holiday..keja pun duk fikir cuti lagi ni :)

    ReplyDelete
  2. seronok nye...yg kellie castle mmg nk pg nti..

    ReplyDelete
  3. seronoknya holiday... last pi tambun tahun 2012 kot... hm...kena ulang pegi ni... :p

    ReplyDelete
  4. Anum punya baju dlm luggage mesti tak sempat keluarkan....hihi yelah asyik bercuti jer hihi

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/