Campaigns

Jan 5, 2016

Holiday @ Ipoh Perak 2015 Part 1

Assalamualaikum semua
selamat pagi
hari ini Anum nak share gambar2 semasa Anum ke Ipoh Perak
After Tambun kami terus bercuti ke Ipoh
 Bagun pagi2 kami mencari kedai utk sarapan, antara yang ada dalam list Restoran New Holly Wood
 Jom kita try apa yang best dekat cini :)
Jgn lupa jugak korang kene try KOPI O dia yang KawKaw!! 
dan jugak air TEH O dia (rasa teh O bunga) SEDAP!!
 CHEE CHONG FUN memang terbaek dan sedap. Memula Anum order untuk try taste pastu order kali kedua sebabnya inilah Chee Chong fun yang paling sedap Anum rasa. Harga RM4.00 dan ade 2 jenis CCF Ayam dan CCF Udang - Anum cuba kedua2nya  sekali mmg SEDAP. Korang datang sini jangan lupa ok menu ni.
 ROTI GOYANG - ini bfast Famous kat sini yg korang should try. 
 Nampak menarik kan, rasa pasti la meletoppppp
 Kami memilih utk duduk di bawah pokok yang rimbun :)
 Kedai ini memang akan penuh setiap hari tau
 Kalau dah licin sampai macam nie, apa maksudnya ? hehe
Ahhhhh ini la dia tokey kedai utk CCF terbaik nie :)
Kedai makan ni mmg korg tgk kedai makan Cina. Tapi kat dalamnya penuh berbilang bangsa. Sebelum ke sini pun survey memang dah dibuat, direcomendkan oleh blogger2 yang lain juga dan kata semuanya TERBAEK. So inilah peluang merealisasikan untuk kami try taste n bagi rate  JJCM  di Restoran New Hollywood.
In Sha Allah sekiranya kami berkunjung lagi ke Ipoh, sure n confirm kami akan singgah disini untuk menikmatinya lagi. Rate kami 5 star. JJCM @ Restoran New Hollywood.
Selesai makan kami nak pusing2 Ipoh plak. Nanti kita sambung petang ya
Nak Anum kasi korang alamat utk memudahkan korang cari ya


Restoran New Hollywood  
 38, Jalan Lee Kwee Foh,
Taman Canning,
31400 Ipoh,
Perak, Malaysia


Share:

16 comments:

  1. tu la..kalau tak tgk blog review ni..mesti tak tau kedai ni boleh masuk kana

    ReplyDelete
  2. Cool nnt bila2 pi Ipoh nk try singgah la.. thanks info.. jeles tgok sis selalu berjalan merata...

    ReplyDelete
  3. last pegi ipoh tahun 2010...itupun sebab kerjaaa...
    kalau tak..hmmm,xsampaiiii...huhu

    ReplyDelete
  4. wowww..5 star tu..mesti sedap ni..
    xpenah singgah ipoh..biasa lalu je..tu pun ikut highway..hihi..

    ReplyDelete
  5. menarik menu dia..Chee Chong fun tu first time dengar

    ReplyDelete
  6. ehehe berbilang bangsa.. 1Malaysia =)
    janji makan sedap onomnom..

    ReplyDelete
  7. saya yang dok ipoh ni pun tak pernah pergi :) kalau sekali lalu mesti tak singgah sebab ingat kedai bukan islam :) lepas ni bolehla cuba :)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum