Jan 29, 2016

Family Gathering BKA Part 4

Assalamualaikum semua
Petang nie sambung lagi entry pagi ya
Korang lunch tadi makan apa?
Anum x keluar pun, lepak office je
Tepat jam 8.15 pm semua makanan dah ready utk dimakan
Meriah x makanan kami, hehe
Ok jom kita terjah
Alhamdullilah perancangan kami berjalan dengan lancar
Semua happy dapat berkumpul ramai2
Bos pun join gak bergambar ya
Azrin paling kuat makan nie, hehe ( ala gurau je tau)
Si epu apa la yang mencuit hati dia sampai tergelak besar kan
Semua dah kenyang nie, hehe  (comel isteri bos)
Sambil santai2 kami adakan game soal jawab
Tergelak besar hubby melayan game nie
2nd group plak
Korang tau x game nie, contoh kan Anum bagi situasi (Kemalangan di Gombak) korang kena tanya soalan semua, kalau ada di antara korang yang terjawab so korang dianggap kalah. Ala macam dalam astro & radio selalu ada. Memang layan gelak je la kami malam nie
Selesai semua xtvt sebelum penutup, kami sediakan sedikit gift sebagai kenangan di Bahagian Kerjasama Antarabangsa, semua kakitangan akan dapat, dimulakan dengan Cik B
Cik Nana yang cute
Hairil ini pendiam tau, sekali bersuara boleh tahan hehe
Azrin nie memang penyeri majlis
My turn plak, ada beberapa gambar x dan nak snap
So ini la kakitangan bahagian kami.
Kenangan terakhir sebelum berpisah, ala walaupun berpisah tempat sahaja, tapi ye la kami dah macam 1 family kan, sedih gak la... Jam 12am kami semua masuk tido, Esok pagi ada xtvt lagi. Selamat berhujung minggu semua
Share:

16 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Lazada

Popular Posts