Campaigns

Jan 29, 2016

# BKA # FamilyGathering

Family Gathering BKA Part 3

Assalamualaikum semua
Cepat plak rasa masa berlalu
sedar x sedar dah masuk hari jumaat ya
Ok jom sambung lagi entry ini ya
 Habis semua xtvt kami bersiap2 utk sesi BBQ 
 Tugasan kaum lelaki la menghidupkan api
 Cantik nyalaan api
 Semua bekerjasama utk nyalakan api 
 Kami pula menyediakan semua bahan2 utk di bakar
 Buat salad, dessert
Jom tolong menolong :)
 Cik B banyak membantu dari segi perapan utk BBQ kali ni
 Jagung bakar pun akan ada tau, fresh dari sini
 Start bakar 
 Bos pun nak join membakar 
 Bos yang paling simple dan sangat sporting tau
 Ready utk di bakar
 Dessert kami
 Anak2 baik je layan game sementara tunggu makanan bakar siap ya
Jamu goreng pisang panas dulu ya.
Ala ingat nak habiskan entry nie hari ini, tapi macam x sempat
tiba2 ada keja urgent plak
so kita sambung next week ya
oh ya kami akan bercuti lagi isnin depan
hari wilayah, so Anum jumpa korang hari selasa ya
Happy weekend semua

18 comments:

  1. Salam pagi anum, best betul gathering di tempat ni.

    ReplyDelete
  2. Seronoknya Anum..
    Seronok kalau ala-ala kampung ghatering ni :)

    ReplyDelete
  3. seronok tgk org2 opis anum.. biasanya pegi gathering or bercuti ni ada tabung kelab opis or sendiri2 byr? org kat opis saya ni mostly berkira psl nak kuar duit.. sedihhhh :(

    ReplyDelete
  4. Assalam Anum, kabare? lame tak visit ur blog... bz la! syok la hanum, asyik la bergathering... selamat hari wilayah anum!

    ReplyDelete
  5. seronoknya dapat kumpul ramai-ramai.. rase semua masalah hilang.. :)

    ReplyDelete
  6. ramai2 meriah la BBQ.. eheh.. dapnye =)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/