Jan 28, 2016

Family Gathering BKA Part 2

Assalamualaikum semua
Ok masih lagi di entry family gathering ya
Jom kita sambung lagi
 Kami juga mengambil pakej lunch & breakfast yang disediakan oleh chalet
sesampainya kami, makanan tengahari telah tersedia, wow tgk la lauk kampung nie
 Kami makan dulu kemudian baru masuk ke chalet masing2
 Azrin awal2 dah book chalet dia
 Bersama geng bujang dia, Hairil & Epu satu studio buat mereka
 Cuaca agak panas masa kami sampai, so kami amik keputusan makan, rehat2 lepas asar baru start game, atau apa2 xtvt kan
 Di belakang chalet ada setengah2 padi telah di potong, so view kurang menarik la
 Kami orang pertama yang sampai tau, hehe
 Family bos .. 
 Wajib la bergambar kalau dah sampai ke sini
 Lepas asar kami start ngan game, kami ada game galah panjang, bowling padang, memancing, mengagau ikan, banyak lagi xtvt kami, tapi sayangnya gambar x banyak sebab semua dah seronok ngan game sampai lupa nak snap gambar, ini je la yang ada pun
si miow nie peneman kami selama kami berada di sini :)
 Gambar bos yang penting, hasil pancingan yang pertama
Cik B pun x nak kalah, hehe nasib dapat gak

Share:

10 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Flickr Gallery

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Find us on facebook

Popular Posts

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum