Jan 27, 2016

Family Gathering BKA Part 1

Assalamualaikum semua
Maaf sangat2 semalam bz sangat memnag x sempat nak online
Ok hari ini Anum nak share apa xtvt Anum semasa cuti last week
Untuk makluman semua di pejabat Anum akan ada rombakkan besar-besaran
So memandangkan kami akan berpecah, 
bos Anum cadangkan buat gathering sebelum berpisah
Anum dilantik menjadi urus setia event
Nak tau ke mana tempat pilihan Anum , meh Anum share ya
Permintaan my bos, x nak jauh2 dari KL, tapi nak lepak kampung2 kalau boleh ada sawah padi,.
Google punya google Anum dapat satu tempat nie, perjalanan kami bermula pada hari sabtu lepas
Tadaaaaaaaaaaaaaaaaa, sampai dah ke tempat yang dituju :)
Cantik kan betul2 tepi sawah padi
Kami memilih Villa Gemilang di Sungai Besar
Sampai2 perghhhhhhh memang kampung habis best sangat2
 Semua x sabar nak check in tau, lepas semua dah dapat chalet masing, meh Anum bawak korang terjah dalam chalet ya, dekat Villa ini korang leh pilih jenis yang mana korang nak sewa, kami sewa semua chalet yang ada sebab kami beramai dan sangat sesuai utk buat gathering small family atau renuion kecil-kecillan . hehe
Masuk chalet yang pertama, terus terjah dapur 
Ruang tamu yang selesa
Bilik yang tersedia dengan katil 
Setiap chalet ada aircond, so korang x payah nak risau kepanasan ya
Pemandangan dari luar chalet, oh ya utk makluman korang setiap chalet ada 2 bilik tau
Yang nie plak utk sewa bilik sahaja
Anum & hubby amik bilik je la sebab kami belum ada anak2. hehe
Haaaaaaaa ini la dia bilik Anum
Ok yang nie plak konsep studio, ada 2 katil gak
Kami amik 2 buah studio sebab dari bahagian Anum ini ramai yang bujang2, hehe
Selesa kan , di sini la xtvt kami selama 2h1m
Macam Anum inform tadi chalet ini ada menyediakan pelbagai xtvt, 
so terpulang pada korang nak pilih xtvt apa yang sesuai ya.
Kalau korang berminat korang leh hubungi mereka ya, meh Anum sertakan details ya

Villa Gemilang Housestay/Chalet D`Sawah Padi
No 4, Parit 6 1/2 Timur,
45300 Sungai Besar, Selangor
 Phone : (+603) 2799 388
Whatsapp : (+603) 6358 890

naniudin@gmail.com

nanti Anum sambung lagi ya

Share:

32 comments:

  1. wahhhh best nyer back to nature punyer kekdah!

    ReplyDelete
  2. Wau...cantik sgt...Fida pun suka tengok bendang...tak pernah turun bendang lagi..

    ReplyDelete
  3. menarik jugak kat sini..memang sesuai untuk bercuti ramai². pemandangan kampung pun best!

    ReplyDelete
  4. Anum..tq sanagt-sangat.Memang nak cari tempat mcm ni.

    ReplyDelete
  5. Manarik nie anum..boleh la nieyl simpan untuk family day nieyl nanti...

    ReplyDelete
  6. Rasanya inap desa ni dah kuar dlm TV. Memang comel. Terasa nk gi sana...

    ReplyDelete
  7. Menarik.. tak sabar nak tahu apa aktiviti yang Anum n d geng buat.. ;)

    ReplyDelete
  8. Seronoknya gathering ala2 kampung ni Anum..
    Damai jer..

    ReplyDelete
  9. Comelnya anum, rumah kampung cantik, pandai pilihan anum :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe anum cuma tunaikan permintaan mereka

      Delete
  10. selesa sungguh.. mmg blh bcuti tenagkn dir dri rungsing2 koje ni

    ReplyDelete
  11. Org yg dah boring duk bandar mesti suka duk suasana kg mcm ni kan Num

    ReplyDelete
  12. Org yg dah boring duk bandar mesti suka duk suasana kg mcm ni kan Num

    ReplyDelete
  13. memang ala2 kampung, boring dah dengan ala2 hotel kadang tu this is something interesting

    ReplyDelete
  14. kata orang jauh dari kesibukan kota, but selesa

    ReplyDelete
  15. ehehe area2 sini memang bnyak homestay and tmpt2 cenggini..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Lazada

Popular Posts