Campaigns

Jan 19, 2016

# Sharing # Suka-suka

Dengan RM50 Anda Boleh Bermalam Di Hostel Berkonsepkan Lukisan Klasik & Kafe Vintage Di Johor Ni

Assalamualaikum semua
Dah sarapan?
Hari ini nak share ngan korang apa yg leh dapat ngan RM50 kalau kita travel!!
double k
Nampak dari luar macam hostel biasa je. Alah, yang macam asalkan boleh tidur dan rehatkan badan pun dah cukup. Tak pun sebab nak save budget tak nak bazir duit tidur kat hotel mahal-mahal. Tapi lain hostel kat Johor ni.. Dengan bermodalkan RM50 je, anda dah boleh cuba bermalam di sini.

Double K, Larkin


Untuk pengetahuan anda semua, hostel Double K ni terletak di Larkin (Bersebelahan dengan Terminal Larkin)

Waahh.. Lukisan yang sangat klasik!




Dekorasi macam kafe hipster




Alamat: Double K Hostel, No.31-1, Jalan Dataran Larkin 1, Dataran Larkin, Johor Bahru.

Contact number: 07-232 8299

So apa tunggu lagi, kalau korang ke Johor sila la terjah ya

38 comments:

  1. kena terjah ni..tak pernah sampai Johor lagi ni...

    ReplyDelete
  2. Murahnya Anum..
    Pastu cantik pulak deco nya tu..
    Retro betul..
    Akak save juga ni :)

    ReplyDelete
  3. pergh. style je deko dia. lukisan ganti barang real

    ReplyDelete
  4. woww.. cantiknya hotel ni anumm.. eh.. blog anum dah lain.. anum.. nak tanya.. font apa ye yang cantik kaler pink tu.. leh share ke? berkenan le pulak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. font yang kat side bar tu, yang kat tajuk ni pun..

      Delete
    2. ooo yang nie memnag dha set dengan background x pasti la plak

      Delete
  5. Unik le anum..
    Ada pasang niat nak travel..
    Anum kalo bwk aqil 3 branak bilik ni muat gak kan?!
    Utk tido je..
    Serius unik blk nya suka deco lukisan dia..
    Aqil pn mst suka dia suka art.. ;)

    ReplyDelete
  6. hiasannya sangat ringkas...tp pasti memberi keselesaan pd pengunjungnya..

    ReplyDelete
  7. mmg cantik...tapi mesti toilet kat luar...aku kalau toilet kat luar dan kena berkongsi dengan orang lain ni, mmg letih sikit la...hahaha...

    ReplyDelete
  8. Wah creative deconya anum, bole refer balik ni :)

    ReplyDelete
  9. cantiknya..kreatif la dioarnag lukis kat dindingtu..tak payah letak hiasan bagai dalam bilik..kan??

    ReplyDelete
  10. menarik sangat ni..harga pun murah..saya duk Jb memang tak tahu pasal hotel

    ReplyDelete
  11. wawawawa..santekkkk..teringin nk gi johor..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/