Jan 29, 2016

Family Gathering BKA Part 4

Assalamualaikum semua
Petang nie sambung lagi entry pagi ya
Korang lunch tadi makan apa?
Anum x keluar pun, lepak office je
Tepat jam 8.15 pm semua makanan dah ready utk dimakan
Meriah x makanan kami, hehe
Ok jom kita terjah
Alhamdullilah perancangan kami berjalan dengan lancar
Semua happy dapat berkumpul ramai2
Bos pun join gak bergambar ya
Azrin paling kuat makan nie, hehe ( ala gurau je tau)
Si epu apa la yang mencuit hati dia sampai tergelak besar kan
Semua dah kenyang nie, hehe  (comel isteri bos)
Sambil santai2 kami adakan game soal jawab
Tergelak besar hubby melayan game nie
2nd group plak
Korang tau x game nie, contoh kan Anum bagi situasi (Kemalangan di Gombak) korang kena tanya soalan semua, kalau ada di antara korang yang terjawab so korang dianggap kalah. Ala macam dalam astro & radio selalu ada. Memang layan gelak je la kami malam nie
Selesai semua xtvt sebelum penutup, kami sediakan sedikit gift sebagai kenangan di Bahagian Kerjasama Antarabangsa, semua kakitangan akan dapat, dimulakan dengan Cik B
Cik Nana yang cute
Hairil ini pendiam tau, sekali bersuara boleh tahan hehe
Azrin nie memang penyeri majlis
My turn plak, ada beberapa gambar x dan nak snap
So ini la kakitangan bahagian kami.
Kenangan terakhir sebelum berpisah, ala walaupun berpisah tempat sahaja, tapi ye la kami dah macam 1 family kan, sedih gak la... Jam 12am kami semua masuk tido, Esok pagi ada xtvt lagi. Selamat berhujung minggu semua

Family Gathering BKA Part 3

Assalamualaikum semua
Cepat plak rasa masa berlalu
sedar x sedar dah masuk hari jumaat ya
Ok jom sambung lagi entry ini ya
 Habis semua xtvt kami bersiap2 utk sesi BBQ 
 Tugasan kaum lelaki la menghidupkan api
 Cantik nyalaan api
 Semua bekerjasama utk nyalakan api 
 Kami pula menyediakan semua bahan2 utk di bakar
 Buat salad, dessert
Jom tolong menolong :)
 Cik B banyak membantu dari segi perapan utk BBQ kali ni
 Jagung bakar pun akan ada tau, fresh dari sini
 Start bakar 
 Bos pun nak join membakar 
 Bos yang paling simple dan sangat sporting tau
 Ready utk di bakar
 Dessert kami
 Anak2 baik je layan game sementara tunggu makanan bakar siap ya
Jamu goreng pisang panas dulu ya.
Ala ingat nak habiskan entry nie hari ini, tapi macam x sempat
tiba2 ada keja urgent plak
so kita sambung next week ya
oh ya kami akan bercuti lagi isnin depan
hari wilayah, so Anum jumpa korang hari selasa ya
Happy weekend semua

Jan 28, 2016

Family Gathering BKA Part 2

Assalamualaikum semua
Ok masih lagi di entry family gathering ya
Jom kita sambung lagi
 Kami juga mengambil pakej lunch & breakfast yang disediakan oleh chalet
sesampainya kami, makanan tengahari telah tersedia, wow tgk la lauk kampung nie
 Kami makan dulu kemudian baru masuk ke chalet masing2
 Azrin awal2 dah book chalet dia
 Bersama geng bujang dia, Hairil & Epu satu studio buat mereka
 Cuaca agak panas masa kami sampai, so kami amik keputusan makan, rehat2 lepas asar baru start game, atau apa2 xtvt kan
 Di belakang chalet ada setengah2 padi telah di potong, so view kurang menarik la
 Kami orang pertama yang sampai tau, hehe
 Family bos .. 
 Wajib la bergambar kalau dah sampai ke sini
 Lepas asar kami start ngan game, kami ada game galah panjang, bowling padang, memancing, mengagau ikan, banyak lagi xtvt kami, tapi sayangnya gambar x banyak sebab semua dah seronok ngan game sampai lupa nak snap gambar, ini je la yang ada pun
si miow nie peneman kami selama kami berada di sini :)
 Gambar bos yang penting, hasil pancingan yang pertama
Cik B pun x nak kalah, hehe nasib dapat gak

♥Google+ Followers ♥

Flickr Gallery

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Find us on facebook

Popular Posts

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum