Campaigns

Mar 31, 2015

7th Putrajaya International Hot Balloon Fiesta 2015 Part 1

8:30 AM 20 Comments
Assalamualaikum semua
Salam Selasa, apa khabar semua
Hari ini Anum nak masukkan entry yang dah basi..
Jom kita tengok entry apa ek
 Ok ini la XTVT kami last 2week, maaf la x sempat nak update ek
 Ini antara program yang ada, kami memilih untuk pergi hari ahad
Peta kawasan 
 Kami bergerak ke sini selepas subuh, awal kan...
 Bukan apa takut tiket habis, sampai2 dah ramai rupanya ingatkan kami yang first
 Ok jom beratur nak dapatkan tiket   
 x sabar nie ye la sebab first time nak join that event
Oh ya lupa plak yang kami dapatkan tiket ini hanya untuk masuk tgk launching sahaja
Horeyyyyyyyyy berjaya dapatkan tiket dengan harga RM12
 Hati dah senang leh la kita bergambar kan
 Sebagai kenangan kan
 Ok dah masuk ke area launching balloon
 Jom kita tengok apa yang menarik kat dalam ini
Lebih kurang 17 negara yang menyertai fiesta 2015

apa yang best kat dalam ini, kita dapat melihat secara dekat cara2 mereka naikkan balloon dari awal hingga la ke saat naik ke udara, pengalaman yang sangat best

Satu balloon dah berjaya di naikkan

Ok jom tengok lagi dekat ...ok untuk makluman semua untuk naik balloon ini anda memerlukan tiket lain iaitu VVIP tiket dengan harga RM300, yang ini nanti anum cerita ya..
ok untuk makluman lanjut bleh layari web yang tertera... dan kalau yang berminat boleh la dapatkan tiket daripada pihak penganjur ya.. Fiesta ini hanya diadakan setahun sekali sahaja..


©2015 AKA Balloon Sdn Bhd,

B1-28-2 Dataran Niaga Sg Besi
Midfields Square West
Jalan 11/108C,
Off Lebuhraya Sg Besi
57100, Kuala Lumpur.


+603 7981 8712
myballoonfiesta@gmail.com

Mar 30, 2015

Annual Dinner Matrade 2015

8:30 AM 18 Comments
Assalamualaikum semua
Salam Isnin yang sangat indah
Hari ini Anum nak up Gambar2 semasa dinner on 13 March 2015
Lama menanti baru dapat up entry nie
Selfie dulu sebelum keluar rumah
Dalam keta pun nak selfie kan.. memang kaki selfie
Ok sampai kat Hall da
Oh ya Dinner kami buat dekat office je memandangkan kami ada dewan sendiri so x membazir amik je la dewan sendiri ,haha
Masuk dalam selfie lagi
Hubby pun melayan je la wife dia nie
Hubby & Gmie (undangan khas nie)
  Our group for Dinner
Me & Nana (comel sangat nana bila dia make up)
Gpp masih di hatiku. hahhaha
Bergambar bersama our x Bos (Cik Diana)
Yang nie plak my officer Cik Nana
Lengkap la sudah group kami.. hehe (Nana, Shazni,Qis,Sani)
Yang nie plak after dinner apa lagi bergambar je la
Layan je la gambar2 kami ya
Oh lupa plak nak bg tau tema malam nie colour block
X cukup kat meja makan, atas pentas pun nak kan
GPP geng.. x cukup seorang sebab dia pg holiday
Heheh perasaan cute la tue kan
Ibu ngandung pun nak gak bergambar
hehehe jgn ada yang muntah layan gambar kami
Cik Nana, Fatin & me
Ala comelnya cik Nana nie ek.. oppps nie sudah berpunya ya
Selfie kena ada.. hahha ratu selfie katakan

After dinner kami bergambar lagi, malam nie x de luck nombor lucky draw x naik.. hahaha

Lela terlebih happy ye la sebab bawak pasangan ek... amin cepat2 kahwin ok
Ko tengok terang2 dah tau hantu selfie dalam lift pun jadi ko... ok la habis dah gambar2 dinner kami, ala saje la buat kenangan kan...

Mar 27, 2015

Konvoi KSR @ Fraser Hill Part 5

8:30 AM 13 Comments
Assalamualaikum semua
Hari ini nak up entry Fraser last entry
Jom kita layan je la gambar2 kami ek
 Jom kita bergambar ya.. gambar agal blur sebab guna phone je
 Yang nie plak guna Go-Pro
 Yang nie cantik sebab camera gedabak besar
 Ini la semua ahli KSR yang join that event
 Every year memang ada event dekat Fraser nie
Ok dah puas bergambar kan... kami menuju ke haluan masing2.. ok lega daa habis entry nie
Terima kasih kerana sudi dan setia membaca entry anum.. 

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Google+ Badge

Member of

Member of