Campaigns

Dec 10, 2015

Top 5 Wedding Of The Year Artis Malaysia

Assalamualaikum semua
Hari ini nak share ngan korang top 5 wedding artis
Nak tau siape jom tgk
 Kompang dipalu, pengantin malu.. Ewahhh.. Ha! Kalau sebut pasal perkahwinan para selebriti di Malaysia ni, sudah tentulah kebanyakannya memang akan diadakan secara besar-besaran. Kalau boleh nak buat 7 hari 7 malam. Ye la sebab mereka mampu kan :)
So jom kita tengok siape Top 5 Celebrity’s Wedding of The Year ni tau. Buat mereka yang bakal bergelar pengantin baru tak lama lagi, apakata jengah di sini dahulu. Mana tahu boleh ambil ilham ke kan? 
Anum nak share from Oh Bulan punya pilihan, 
ke korang rasa ada yang lagi hebat
Cuba share sini ya. hehe
Share:

26 comments:

  1. alamak..ntah yea...
    sbb nieyl klu baca...time tu je...
    dah tak ingat siapa lagi yg kawen tahun tu...hihi

    ReplyDelete
  2. Salam Anum... semua grand2 aje yer !

    ReplyDelete
  3. fuyoo.. grand2... nak cincin cik ta. Haha

    ReplyDelete
  4. cincin kawen cikta 93k tu....fuyyyooo...

    ReplyDelete
  5. pewit..semuanya menemui kebahagiaan..alhamdulillah
    che ta dulu kawen fuh byk yg taja..juta-jutaan..baby dia n zain comel sgt

    ReplyDelete
  6. Tak ingat pulak artis mana tapi liyana dengan erin tu tak kot..ekekke

    ReplyDelete
  7. wah hebat kan diorang ni artis lah Anum memang sedia dikenali...top tu

    ReplyDelete
  8. mmg kene la tu eina azman plak atas..hihi

    ReplyDelete
  9. Moga mereka kekal bahagia hingga ke syurga

    ReplyDelete
  10. Moga mereka kekal bahagia hingga ke syurga

    ReplyDelete
  11. pasangan 1 tu sapa ? dedua ceq x kenal..
    Erin Malek cantik =)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum