Campaigns

Dec 7, 2015

Segmen 12 Jam Bloglist #18 Mialiana.com

Assalamualaikum semua
Petang nie Anum nak join segmen Mia
Memang selalunya Anum akan join segmen beliau
Anda dah sertai ke? kalau belum jom cepat2
Senang sangat nak sertai segmen nie jom baca 
Segmen 12 Jam Bloglist #18 Mialiana.com

Pencarian bloglist bagi bulan Januari dan Februari 2016 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 7 Disember 2015, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #18 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2015.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

Share:

28 comments:

  1. selamat bersegmen anum...singgah petang

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen anum...singgah petang

    ReplyDelete
  3. Sal singgah sini....done follow jugak !!

    ReplyDelete
  4. Salam singgah sini dari blog Mia Liana.Com...semoga berjaya..

    http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/12/segmen-12-jam-bloglist-18-mialianacom.html

    ReplyDelete
  5. salaam singgah dari segmen yang sama :)

    good luck :)

    http://wzalehawismail.blogspot.my/2015/12/segmen-12-jam-bloglist-18-mialianacom.html

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum.. singgah terbang dari segmen yang sama :)

    jemput join segmen kat bawah ni ye...
    GIVEAWAY CASH BY EMAS PUTIH

    END YEAR GIVEAWAY BY SEINDAH CERITA

    ReplyDelete
  7. alaaa x sempat nak join
    jelesnya..
    all d bez utk anum

    ReplyDelete
  8. Follow sini #863

    Alhamdulillah, Fiefi pun join.
    Salam kenal :)

    ReplyDelete
  9. Salam... Terima kasih sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #18

    http://www.mialiana.com/2015/12/senarai-peserta-segmen-bloglist-18.html

    Semoga berjaya... (^_^)

    ** maaf sangat-sangat, Mia baru sempat nak blogwalking...

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  10. salam ziarah jumaat. datang dr blog kak mia :)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels