Campaigns

Dec 4, 2015

# Holiday # Holiday 2015#5

My Bday Trip Part X

Assalamualaikum semua
Cepat je masa berlalu kan
Ok hari ini last entry mengenai bday trip Anum
Habis kami pusing2 Kuantan perut terasa lapar
Kami memilih utk makan di salah satu restoran, 
Kawan2 Anum suggest makan dekat sini
For me makanan sangat sedap , dan berbaloi dengan harga dia, lepas makan kami balik hotel 
Nak Anum bagi details utk korang terjah kedai nie

Restoran Sri Jembal  
Cherating Jalan Kuantan - Kemaman, 
Balok, Pahang, Malaysia
Phone:+60 16-951 9939
Keesokkan bangun mcm biasa sarapan dulu
Hari terakhir kami di Kuantan
Memang menu sarapan sedap2 belaka :)
Lepas sarapan hubby nak mandi pool lagi
Jom temankan hubby mandi jap 
sambil2 meneman hubby mandi Anum snap 2-3 keping gambar dia
sukanya dia mandi pool, seorang2 pun jadi ek
kepuasan dapat mandi nie, selesai mandi manda kami naik ke bilik berkemas nak check out
Meninggalkan Kuantan dengan seribu kenangan
Patut la org2 Kuantan mengamuk, memang hancur jalan dengan tanah merah bagai
Rata2 kenderaan dekat sini memang kotor dengan berdebu dan disaluti tanah merah
Kami ikut higway balik ke KL, singgah sebentar di Temerloh
Makan tengahari dengan My Mom.. masakan ibu memang terbaik walaupun lauk simple je, siap bertambah nasi ok.. Bye2 Mok
Meneruskan perjalanan ke KL, nasib baik la higway dah buka sebelah, kalau x masak nak lalu jalan jauh macam kami datang hari tue :)
Kerja2 baik pulih masih di jalankan di bentong
Alhamdullilah dengan ini tamat la entry bday trip Anum
Hehe, terima kasih pada semua yang sudi singgah blog Anum serta mengikuti entry ini dari awal ke habis,. hehe dah macam drama plak kan.
Ok la korang jom sambung keja
Happy Weekend

20 comments:

  1. tamat sudahhh...
    agak² lepas nie trip pergi mana pulak anum..

    ReplyDelete
  2. alahai...kereta berdebu disalut tanah merah tu yg tak best tu...sian org2 kuantan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tue la nak buat cm ne kan, tapi cukup menyakiti hati kan

      Delete
  3. alahai...kereta berdebu disalut tanah merah tu yg tak best tu...sian org2 kuantan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. termasuklah abg2 aku kat sane2, memang hari2 diaorang bebel, mana x nya kereta x pernah bersih

      Delete
  4. Happy belated besday Kak Hanum..semoga terus kaya & berjaya dunia akhirat :)

    ReplyDelete
  5. Kuantan dilanda debu merah.. kesian kat warga sana....

    ReplyDelete
  6. betul kan anum..masakan mak yg terbaik... ;p

    ReplyDelete
  7. hehe betul.. mak masak jugak the best.. even hanya telur goreng =)
    nape Anum tak terjun pool skali ? ngeh3..

    btw Anum.. hadiah dah sampai.. CT suka sebab memang tngh cari card holder..
    nanti CT buat entry up semua sekali =)

    ReplyDelete
  8. Teringinlah nak gi Kuantan nanti Num

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/