Dec 2, 2015

My Bday Trip Part VII

Assalamualaikum semua
Sekejap je masa berlalu kan kita dah masuk hari kedua untuk bulan terakhir tahun 2015.
Ok hari ini nak habiskan lagi entry semalam ya
Jom kita sambung lagi
Lepak layan live band
Snap gambar curi2
Kantoi dah amik gambar dia
Caribbean Sea :)
Layaaaaaaaaaaaaaaaaaan
Jom sign skit, kenangan dah sampai ke sini ek, habis layan live band around jam 2am, 
naik bilik tido la, penat dan mengantuk , hehe
Keesokkan hari bangun pagi sarapan dulu
Menu kat hotel nie terbaik
Banyak pilihan ye la sesuai dengan harga la kan
Jemput makan semua, lepas nie kita pusing2 kuantan ya
jom ikut Anum round2 Kuantan

Share:

16 comments:

  1. menu sarapan tu..Ya Allah..sedap sangat tu...

    ReplyDelete
  2. Rajin nyer la anum cuti² malaysia...
    klu mcnie laaaa...x sampai setahun 1 malaysia abis pusing nie....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe memnag dah habis da nie kira repeat je

      Delete
  3. sedap nampak sarapan tu..tapi kalau akak sarapan banyak tu nampaknya naik bilik semula dan tarik selimut..hehehe

    ReplyDelete
  4. wah syoknya swiss garden ni...aku insyAllah ke swiss garden melaka 12hb ni...

    ReplyDelete
  5. Salam, wahh seronok layan live band...hehe sarapan pun nampak sedap dan mnyihatkan :D

    ReplyDelete
  6. minngu depan bru nk gi kuantan...byk jugak tpt menarik kat sana ye

    ReplyDelete
  7. ehehe harus laaa tibai makan puas2.. dah spend banyak =D

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Lazada

Popular Posts