Campaigns

Dec 31, 2015

Holiday @ Lost World of Tambun Dis 2015 Part III

Assalamualaikum semua
Cepat je rasa dah masuk khamis kan.
Hari ini hari terakhir utk tahun 2015
cepat rasanya masa berlalu kan
Ok jangan buang masa lagi jom kita sambung entry semalam ya
Settle dekat tempat bird, kami terjah ke tempat Tapir plak
Mula2 sampai tapir nie macam x bermaya je, kesian plak
 Bila disiasat rupanya memang waktu siang tapir x aktif
Next kita ke sini plak
Geli plak aku tgk haiwan nie
Bila zoom rupanya sama macam tikus, cuma dia besar
Settle kat dalam kami berjalan lagi ke luar utk ke tempat harimau 
Kami sampai ngam2 harimau show nak start
Sebelum start show kami layan dulu aksi pak belang nie
Macam2 aksi dia tunjuk kat kami semua
Rupanya pak belang sangat pandai berenang
Tengok la tue ke mana saje pak belang nie
Yang nie nampak cam tua skit, so dia relax je sementara tunggu show
Zoom skit, seram plak kalau la terlepas nie, erkkkkkkkkkkk
Show start, best tgk mereka bagi makan pak belang nie
nak tengok show pak belang kat sini la, memang ada pentas khas
so kalau korang datang lambat penuh la jawabnya, kena la berdiri, masa kami sampai memang ada kosong lagi so dapat la kami duduk. Show pak belang nie antara yang paling best, sebab bukan sekadar pak belang, banyak haiwan lain dibawa bersama utk selingan show ini..Habis pak belang beraksi kami ke tempat lain plak, jap lagi petang Anum sambung ya

Share:

12 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels