Campaigns

Dec 30, 2015

Holiday @ Lost World of Tambun Dis 2015 Part II

Assalamualaikum semua
sepatutnya hari ini entry wordless wednesday tapi disebabkan Anum nak habiskan entry yang tangguh lama nie, so kita x payah buat entry wordless ok.
Selesai tukar baju kami ke Petting Zoo
Bergambar di pintu masuk
Kami memilih utk jalan kaki sahaja, sebenarnya park 
ada menyediakan shuttle utk ke Petting Zoo
Macam real kan kuda nie
Welcome to Petting Zoo
Jom tengok apa yang menarik kat dalam nie
Banyak gak haiwan dalam nie, kalau korang nak datang pastikan masa2 yang sesuai supaya korang boleh join show time animal nie, kalau terlepas sayang la kan :)
Luas gak kawasan dalam nie
Comel kan ini la namanya Raccoon
Rusa pun ada tau
Nampak macam bebas je kan 
Santai je semua dah kenyang 
Masa Anum datang memang tengah ada show tortoise
Kalau bawak anak2 memang best mesti anak2 excited nak kasi makan 
Anum suka konsep zoo nie
Jom kita masuk rumah burung plak, kami disambut oleh si merak
Zuri pun ada
Cantik kan macam2 species ada dalam nie
 Korang bleh baca apa jenis burung yang ada dalam nie
Konsep dia bebas dalam pagar, so kalau korang datang leh la beramah mesra dengan haiwan2 nie ya
Cantik rumah burung nie
Hai si kakak tua
Ajak bergambar sengan katanya
Yang nie lagi cantik
bestnya kalau dapat pelihara nie, hehe ok habis pusing2 dalam zoo kami bergerak ke tempat lain plak
nak tau kemana , esok Anum sambung ya


Share:

18 comments:

  1. morning...
    lah...igt td kuda betul laaaa...
    tertipu rupanya...

    ReplyDelete
  2. best petting zoo ni...
    Ehh...anum ada kat Ipoh masa tu....
    kalau tak boleh kita keluar minum sama-sama....aiyoyoyoo... =)))

    ReplyDelete
  3. Best pergi sana jika dapat duduk dekat dengan haiwan macam ni.

    ReplyDelete
  4. Bestnya dapat pergi lost world.

    ReplyDelete
  5. best nya sebab boleh pegang haiwan2 dalam tu..tapi kalau akak tak berani la..heheh

    ReplyDelete
  6. merak tu nampak cantik walaupun putih je

    ReplyDelete
  7. wahh mesti anak teruja nak masuk hihiih

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum