Campaigns

Dec 28, 2015

Eday Yusri @ Adiq 12.12.15 Part 6

Assalamualaikum semua
Malasnya rasa nak masuk kerja setelah seminggu bercuti
Tapi apakan daya kerja harus diteruskan
hehe, ok hari ini masih lagi di entry last 2 week
Jom kita sambung ya
 Habis melepak di Putrajaya, kami singgah rumah K.Long Anum di Saujana Impian (Kajang)
 Sampai2 perkara yang wajib adalah bergambar
 Yang baju biru anak saudara anum (anak kedua K.Long)
 Abg Ipar Anum rancak berborak di luar rumah bersama Abg Ngah
 Mane x rancak pertama kali A.Ngah sampai ke rumah K.Long (A.Ngah agak susah nak pergi jalan2 ye la anak ramai kan sekali nak pergi nak kena fikir budget tue anak 8 orang ...)
 Hujung sekali sebelah My Mom ini la K.Long Anum, masa rombongan tunang tadi dia ada follow
 Senyum la apa lagi kan, suka akak ipar Anum dapat singgah umah K.Long
 Wow santai betoi abg Anum nie, ye la dia merangkap driver dr Temerloh ke KL
 Biasa la kalau dah nama suka bergambar kan, setiap sudut semua nak snap
 Kak Mon plak uruskan anak2 saudara makan di dapur
 Ok acara kemuncak malam nie, pemotongan kek tunang my little brother
 Teruja Anum tgk muka adik Anum nie
 Sedar x sedar dah bertunang, x lama nak kahwin kan
 Ye la adik bongsu kan manja skit, terutama dengan my mom
 Jemput makan semua, malam nie K.Long goreng mee je, ye la semua pun dah kenyang 
 Selamat bertunang adik ku, besar dah aok ek..(kata org tloh)
 gambar curi2 kena ada gak
 kami melepak dekat rumah K.Long sampai habis bola, kebetulan malam nie selangor vs kedah, so memang riuh rendah la suasana dalam rumah K.Long malam nie.. Habis je bola kami balik ke damansara, semua family bermalam di rumah Zai
 Keesokkan harinya semua bersiap nak balik Temerloh da
Alhamdullilah dalam lebih kurang jam 4pm semua selamat sampai di Temerloh.
Syukur sangat2 semuanya berjalan lancar. Alhamdullilah

Share:

14 comments:

  1. meriahnya....best ada keluarga yag besar.... =))

    ReplyDelete
  2. meriah sangat..syok dapat berkumpul ramai- ramai macam ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. best sangat2 nak sebab kami adik beradik ramai

      Delete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..
    meriah semua ramai family members =)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar.

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum