Campaigns

Dec 18, 2015

Eday Yusri @ Adiq 12.12.15 Part 5

Assalamualaikum semua
Selamat petang ya
Ok hari ini ada masa skit
so Anum sambung lagi entry nie
 Santai2 dekat Putrajaya
 Rasanya selama Anum stay @ KL x pernah amik gambar dekat sini
 So ini la masanya bila bawak family bersiar2 kan
 Hehe kalau dah gambar mcm nie mesti banyak camera kan, seorang pandang kiri, depan hehe
Cantik rupanya bergambar dekat sini kan
  Patut la masa kami sampai ramai pelancong bergambar, hehe
 Haaaa.. suka sangat nie
 A.teh & K.teh
 Sempat mimi menyelit kacau daun ayah dia
  Adiq pun nak gak gambar seorang
 Cameraman kita pun nak gak la
 Abg sulung & K.ipar
 Pertama kali jejak kaki ke Putrajaya (Abg Anum stay dekat Mentakab, Pahang)
 Arissa pun suka la dapat berlari2
 Smile, happynya 
 Kebetulan cuaca cantik kan
 Next bergambar dekat Masjid
 Cantik sangat masjid nie
 Terpegun melihat kecantikan rumah Allah S.W.T
 Anak abg Anum ada 7 seorang x de, Kak Long bz ngan niaga dia, ye la dah jd wife orang kan
 Sukanya Arissa nie
  Alhamdullilah dapat jejak kaki ke sini (kata abg Anum)
 1,2,3 lompat.. apa la si uda (baju hijau) kata nak lompat
 Adiq melayan anak buah yang boleh tahan nakalnya
 Kenderaan kami , kebetulan 5 biji semuanya putih
 Keta hubby & abg ndak :)
 Kereta pun nak bergambar gak kan
Ok2 dah habis melepak , bergambar semua kami ke rumah K.Long Anum di Saujana Impian..
Nanti Anum share gambar ya
Happy weekend semua

* Anum akan bercuti dari 21-27hb Disember ya
So kepada yang sudi singgah Blog Anum terima kasih Anum ucapkan
Inshaallah Anum akan buat kunjungan balas on 28hb ya*

Share:

18 comments:

  1. alahai..tengok gambar3 ni teringat dulu pernah ke sini trip sambil belajar.
    port bergambar same je..

    ReplyDelete
  2. Betullah Anum.. akak pun tak pernah lagi nak bergambar dekat area situ.. ;)

    ReplyDelete
  3. best family ni.. sporting semua amek gmbar =)

    ReplyDelete
  4. Rajin betol berjalan famili ni... \m/

    ReplyDelete
  5. Asalam anum ..wah menariknya gambar2 anda sekalian..tahnia ya

    ReplyDelete
  6. teringat suatu masa lalu ada ke sini..tapi tak masuk ...cuti kan jumaat kat sana...jika tak silap

    ReplyDelete
  7. bile dah kumpul 1 family, memang meriah

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels