Campaigns

Dec 15, 2015

Eday Yusri @ Adiq 12.12.15 Part 1

Assalamualaikum semua
Hari ini nak share majlis pertunangan adik bongsu Anum
Jom kita tgk gambar2 semasa majlis merisik & bertunang adik Anum
 Majlis diadakan pada hari sabtu bertarikh 12.12.15
 Arissa dah ready nak ikut rombongan
 Semua berkumpul kat rumah zai
 Perjalanan mengambil masa lebih kurang 45 minit dari damansara ke semenyih
 Alhamdullilah jam 2.30pm kami sampai ke rumah bakal tunang adiq
 Menuju masuk ke kawasan rumah 
 Kami datang membawa 2 hajat merisik & bertunang
 dengan membawa dulang hantaran sebanyak 7
 Family dari temerloh pun ada
 Melangkah masuk ke kawasan rumah yang disambut oleh penyambut tetamu sebelah perempuan 
 Melangkah masuk ke rumah
 Kawasan rumah kampung memang terbaik 
 Stylo betul mamat nie hehe
 sempat lagi pandang camera kan
 Arissa mood baik je hari ini, macam tau2 pakcu dia nak bertunang
 Setiba kami sesi bersalaman dengan tuan rumah
 Perbincangan bermula dengan hajat yang pertama
 merisik bunga yang sedang kembang mekar
 dah kenapa muka kak mon cm nie.. hehe
 Kak long pun join gak, dia dari saujana impian je 
 wakil daripada pihak perempuan (Pak Long) 
 Sesi perbincangan di teruskan lagi
 sebelah Anum diwakili oleh Abg sulung Anum
 Anak2 saudara duduk luar je la ek
 orang2 tua nak berbincnag nie hehe
 seterusnya hajat kedua mengikat tali pertunangan pula
alhamdullilah semua hajat daripada keluarga Anum telah di terima oleh pihak perempuan
so sebagai tanda telah berpunya kena la sarung cincin kan
ok esok Anum sambung ya
Share:

32 comments:

  1. seronok dapt berkumpul sefamily

    ReplyDelete
  2. Anda telah di tag!!

    http://www.mystorymory.com/2015/12/10-soalan-daripada-adik-karimah.html

    ReplyDelete
  3. Seronoknya bila sekeluarga 1 rombongan g merisik n bertunang

    ReplyDelete
  4. tak sabar nk tgk orang bertunang tuuuuu

    ReplyDelete
  5. meriah nyer...selamat bertunang adiks :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah bakal bertambah ahli keluarga ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdullilah bakal adik ipar yang terakhir

      Delete
  7. anummmmm...comelnya ko pakai tudung nokkkk...

    ReplyDelete
  8. tahniah buat adik anum..
    dulang hantaran tu cantik sgt..buat sendiri ke anum?

    ReplyDelete
  9. Bakal pengantin sure tgh seronok tu Num hihi...

    ReplyDelete
  10. seronok dapat berada dalam majlis macam ni

    ReplyDelete
  11. cantik gubahan hantaran dan kombinasi warna tu...

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels