Campaigns

Dec 8, 2015

Bila Arissa kena tahan wad :(

Assalamualaikum semua
Salam selasa yang x berapa indah
sebab x indah bulan nie Anum betul2 bz sampai x dan nak singgah blog korang
Rasa bersalahnya .. Anum minta maaf banyak2 ya
Ok sebelum bz jom Anum nak share ngan korang
Last week Arissa kena tahan wad 4 hari dekat KPJ Damansara
Puncanya demam yang x baik2
Sebab dan sedihnya bila dengar Arissa kena tahan wad
Dari hari pertama dia kena tahan sampai la hari ketiga Anum memang x berkesempatan nak melawat dia, terbayang kesakitan yang dia alami.. nak nangis rasanya. 
 Sedih bila mama & papa x leh nak datang tgk
Hantar plak gambar macam nie, bertambah sebab la jadinya kan
So x kira masuk hari keempat Anum & Hubby memang kena datang
Menurut kata adik Anum Arissa dah semakin sehat, lega dengar
Hari keempat kami sampai
Masa sampai dia tengah tido
Cianya tgk dia
Perut x leh nak cover haha
Tadaaaaaaaaaaaaa.. macam tau2 je mama&papa dia dah sampai
Bangun2 ajak selfie dulu, haha
Hari ini giliran abah dia jaga Arissa
Alhamdullilah Arissa semakin ceria
Ini la tabiat kami kalau jumpa asyik bergambar je la
Apa yang bestnya bila masuk hospital mahal nie, playground pun ada best
Bawak Arissa main la 
Walaupun tangan berbalut main tetap main
Omeinya..
Abah ica cakap mama&papa datang terus baik haha
suka sangat dia
edit picture, dah macam kembar kan
penat bermain balik kebilik
tengok tue merajuk, yang x tahan siap buat tangan macam tue
Alhamdullilah harap2 ica cepat2 keluar wad ya
Ok kami habiskan masa seharian bersama ica, ok la mama&papa nak balik da
macam orang besar tgk tv, remote dia je nak control haha
Alhamdullilah kami tiba di rumah, abah ica call cakap dah boleh keluar wad
syukur, ha ni la total bil ica selama 4 hari dekat KPJ Damansara
Tapi layanan memang terbaik berbaloi dengan bayaran yang kita buat



Share:

16 comments:

  1. Alhamdulilah ica dah boleh balik....legalah mama ngan papa dia. Biasalah hospital swasta Num

    ReplyDelete
  2. semoga terus sihat seperti sedia kala.... aminn =))

    ReplyDelete
  3. Semoga Arissa sembuh seperti sediakala dan terus ceria macam mama dan papanya.. =D Arissa-chan so kawaii... =D

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum kak, sori saya tag nama akak...

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2015/12/10-soalan-dari-blogger-misszyaroses.html

    ReplyDelete
  5. Semoga cepat sembuh yea arissa....

    ReplyDelete
  6. comelnya arissa...alhamdulillah dah sembuh...

    ReplyDelete
  7. wah lama jugak arissa kat wad
    pandai pose depan kamera.kiutnya dia

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum