Campaigns

Dec 9, 2015

Bertukar2 Orang

Assalamualaikum semua
Hari ini nak share sedikit pengalaman di pejabat
Ntah la kenapa hari ini macam x de mood nak kerja
Sebab utama , di bahagian Anum kerja nie bertukar kakitangan
Ye la kadang2 bila masuk orang baru ataupun pertukaran kakitangan kita amik masa nak kenal hati budi orang kan, so perasaan Anum pagi ni rasa sangat x best bila teringat kawan2 dah bertukar unit.
Rasanya baru je nak rapat ngan mereka, last2 kena tukar plak.
Meh Anum up gambar2 terakhir dengan mereka2 ini.
 Kenangan bersama En Azman, Mimi & Atin
 Cik Nana yang sangat sopan santun, baru je rasanya nak jadi geng dah kena tukar bahagian :(
 Adik mimi yang cute (Intern UITM)
 Pn ami (Bos yang paling best), Imran adik intern UITM
 Gambar last masa nak update carta bahagian
 Sambutan perpisahan & pertukaran penempatan di bahagian Anum
Sekarang nie dah ada kakitangan baru En Hairil & En Azrin
 Last bergambar sebelum adik epu habis pratikal di bahagian kami
 All the best epu
Thanks la sebab sudi melayan kerenah akak2 nie kan
Haha, memang x boleh elak la kan, kalau dah nama keja gomen, memang akan ada pertukaran penempatan setiap 3 tahun, cuma cara kita nak mesra dengan kakitangan baru tue terpulang pada diri sendiri kan, Anum plak jenis yang susah nak mesra dengan orang, bukan sombong tapi sifat rendah diri tue agak tebal. haha

Dah2 x payah nak emo sangat kan. Jom sambung keja

*hari ini bz betul x dan nak blogwalking
thanks pada yg sudi singgah *



Share:

32 comments:

  1. Setiap 3 tahun ea..rase x best la asyik tuka je..bru nak ngam da kne tuka

    ReplyDelete
  2. Bila kena tukar macam ni memang tak best.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan tapi nak buat mcm mane nama pun makan gaji

      Delete
  3. Harap kawan baru pun boleh jadi ok juga.

    ReplyDelete
  4. Perkara paling tak best jika kena tukar, nak biasakan diri kena ambil masa juga.

    ReplyDelete
  5. tapi betul pun anum...
    di saat ini pun..nieyl merasai benda yg sama...
    dlm unit nieyl ada 7 org semuanya..perempuan...
    bila ada yg sambung study...naik pangkat..tinggal la ber4..
    masuk org baru...pun x berapa nak geng..huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tue la sebab macam anum memang amik masa nak mesra ngan org baru

      Delete
  6. keluar masuk staff adat resam,bila di tempat baru ambil masa nak sesuaikan diri,sad..

    ReplyDelete
  7. dah biasa, mmg sedih bila kena tukar,,saya dulu tukar kerja nangis gak tgk akak yg baik dgn saya nangis

    ReplyDelete
  8. assalam
    singgah jenjalan kat sini.
    pengalaman mengenali hati dan budi orang adalah pengalaman yang paling awesome.

    ReplyDelete
  9. kalau rakan sekerja best, memang rasa taknak tukar..
    memang nak kekal kat situ jugak kan..

    but... kalau dapat yang tak best, harap sangat dapat tukar.. eheheheheh

    ReplyDelete
  10. InsyaAllah lama2 nti serasi lah kan Anum.. take time.. :)

    ReplyDelete
  11. cantik rambut anum...panjang...ramai ye bertukar ganti...julia faham cm ne anum rasa

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels