Nov 30, 2015

,

Random Giveaway RM100 Follower HASRULHASSAN.COM

Assalamualaikum semua
Petang nie Anum tertarik nak join Giveaway daripada top blogger
siapa lagi kalau x lain dan x bukan Mr Hasrul Hassan
Jom kita baca syarat2 nak sertai Giveaway ini

HASRULHASSAN Random Giveaway RM100 Follower

Saya akan memilih sebanyak 5 follower bertuah menerusi Random.org untuk menerima wang tunai RM20 setiap seorang. Bagi melayakkan menyertai random giveaway ini, berikut adalah syarat yang perlu dipatuhi:
  • Wajib menjadi follower blog ini menerusi Google Plus. Jadi, anda perlu login ke akaun Google/Gmail untuk menyertai giveaway ini, dan klik butang-butang dibawah ini. Pastikan butang ini berwarna biru.


 

  • Letakkan banner di bawah ini di dalam satu entri/post baru dengan tajuk - "Random  Giveaway RM100 Follower HASRULHASSAN.COM". Tuliskan dalam beberapa perkataan mengapa dan sebab anda follow blog ini. Tulislah dengan ayat sendiri secara ikhlas dan benar.
Hargai Apa Yang Telah Orang Lain Tulis, Tolong Biarkan Credit Ini ... 


Petikan daripada link utk Giveaway ini
Senang kan
Mengapa Anum suka follow beliau kerana Anum dapati blog beliau sangat menarik, bermacam-macam ilmu pengetahuan yang beliau share dalam blognya dengan cara tersendiri.
Dan antara sebabnya sudah tentu la Anum dapat tambah ilmu yang sedia ada dan kadang2 memang x tahu langsung tentang sesuatu perkara. Dengan membaca blog beliau dapat la Anum mengetahuinya.
sebagai contoh baru2 ini beliau ada share tentang Bil Bercetak TM, Anum langsung x perasaan TM ada note dekat bil tentang E-Bil, bila baca blog beliau baru la Anum sedar, cepat2 Anum call TM untuk update. Tq so much for sharing

So pada kawan2 semua jom la kita meriahkan penyertaan Giveaway beliau
Hadiah sangat menarik ok
Kalau nak join just click je link nie ya

Wish me luck friends

Share:

10 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

NUFFNANG