Nov 30, 2015

My Bday Trip Part V

Assalamualaikum semua
salam isnin yang lemau
ok hari ini bersiaran di bawah entry yang sama lagi
jom kita perhabiskan ya
Ok selepas berehat kami nak turun ke bawah plak
Jom kita jalan2 sekitar hotel ya
Tangga yang sangat unik deco
Santai @ lobby
Dari atas lobby view kat bawah
Syoknya dekat dengan pantai
Sebab utama kami memilih hotel ini, sebab ada direct access ke pantai
Jom kita layan view dekat pantai ek
Selfie wajib kena ada
Nak mandi laut x leh sebab sekarang nie tengah banyak jellyfish 
so kita layan jiwang la kat sini ya
jalan2 sekitar pantai amik angin petang
ada maksud di sebalik gambar ini 
Spa pun ada dekat hotel ini, so korang x yah susah2 pergi tempat lain ya
ada gaya seorang penyelamat x?
penat amik angin pantai jom kita lepak pool plak
Saat yang ditunggu 2 my hubby
I x mandi sebab perut rasa x selesa je :(
so i just temankan hubby mandi je la
hehe santai habis percutian kami kali ini
tgk la my hubby pun sama
suka la dia tue, my hubby memang suka mandi pool
menyelam pun nak snap nie... haha gemokkkkkkkkkkkk
tapi x pe walau gemok cam ne pun Anum tetap sayang dia.. hehe
jangan korang muntah plak layan entry kali nie, memang entry jiwang2
ok la nak sambung keja
sambung esok ok
Share:

12 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Flickr Gallery

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Find us on facebook

Popular Posts

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum