Campaigns

Nov 27, 2015

My Bday Trip Part IV

Assalamualaikum semua
sedar x sedar dah jumaat kan
minggu pertama cuti sekolah
ke mana agaknya korang bercuti ya
Ok Anum masih lagi di entry yang sama
setelah penat melayan anak2 saudara kami bergerak ke hotel
Swiss-Garden Beach Resort Kuantan terletak di pantai Balok murni berhadapan air biru Laut China Selatan di Semenanjung Malaysia. Baru-baru ini diubahsuai, resort ini menawarkan keanggunan kontemporari tak habis-habis dengan campuran canggih mewah. 304 bilik dan suite di resort ini dilengkapi dengan kemudahan moden dan mempunyai motif tradisional, mencerminkan warisan budaya negara.


Semua bilik tamu yang melekat dengan balkoni peribadi yang menghadap ke pemandangan panorama Laut China Selatan yang memukau atau landskap hijau yang subur sekitar resort. Pilihan penginapan di resort ini terdiri daripada Bilik Deluxe yang luas atau Pemandangan Laut untuk suite yang lebih besar. Alhamdullilah sampai2 terus check in
 Jom kita review skit mengenai hotel ini
 Perkhidmatan yang disediakan oleh pihak hotel
 Suka sangat bilik nie luas dan bersih
 Terjah bilik air plak
 Ada tab mandi lagi.. hehe
 Nampak x muka orang puas hati ni
 Ada 2 chairs untuk santai2
 hehe, view from our balcony
 Wajib la kena ada gambar berdua kan
 View from our room, kami dapat tingkat 3
 Thank you so much my hubby
 Santai betul nie, ye la nama pun bercuti kan
 Alhamdullilah 
 Terjah wardrobe plak
 Macam biasa la ada air minuman percuma
 looking great
 Toiletries hotel, selalu Anum kalau travel memang x guna hotel punya. so kita simpan sebagai kenangan je la, bak kata hubby penuh dah almari you nie.. haha
 cantik kan hotel nie, selesai check in kami berehat seketika..
untuk korang yang nak datang kuantan boleh book hotel nie
Anum sangat berpuas hati dengan servicenya
Nak Anum kasi detail ya

Swiss-Garden Beach Resort Kuantan
2656~2657, Mukim Sungai Karang, 
Balok Beach, 26100 Beserah, 
Kuantan, Pahang Darul Makmur Malaysia.


Tel : 609 - 544 7333 / 603 - 2026 6200

Fax : 609 - 544 9555 

Email : reservation@sbkn.swissgarden.com

Next kita sambung next week ya
Happy Weekend u all



Share:

23 comments:

  1. Lawa dan kemas je tgk susunan perabot dia.Nak kena ajak husband Fida ni...Dia mesti suka..

    ReplyDelete
  2. Salam JUmaat Anum..
    wow..memang best lah tempat ni..memang nak kesini suatu hari nti... hihi

    ReplyDelete
  3. happy besday..rupanya kt kuantan ada jgk hotel cantik

    ReplyDelete
  4. bestkan.. i bulan depan baru travel. skang dok umah diam2 research lagi tempat yg bakal dikunjungi...

    ReplyDelete
  5. Happy Besday Anum...moga happy selalu bersama suami tersayang..:)

    ReplyDelete
  6. wahhhh cantik biliknya. biasa selalu lalu je sebab rumah mak mertua betul2 opposite resort ni hehe. btw happy belated birthday

    ReplyDelete
  7. macam mengimbas semula mood honeymoon je kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ye la sebba kami belum ada komitmen

      Delete
  8. ehehe seronok jalan2 dengan family..
    happy belated birthday Anum =)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum