Campaigns

Nov 26, 2015

My Bday Trip Part III

Assalamualaikum semua
sekejap je dah masuk hari khamis kan
Jom ikut kami pusing2 Zoo lagi
 Tak tahu pula ada berapa species binatang yang terdapat dalam Mini Zoo Taman Teruntum ni. Tapi boleh tahanlah kuantiti binatang yang ada, puas jugalah tengok. 
 Nama pun Mini Zoo kan kan kan. Ekekeke. Di bawah ni Anum nak share gambar gambar binatang yang Anum sempat snap. 
 Hubby & Uda
 Si kancil pun ada
 Cutenya kancil nie
 Zoom skit tgk sarang dia
 Lepas layan si kancil jom kita bagi makan Rusa plak
 Memula si kecik nie tengok je Anum kasi makan 
 Last2 dia mintak Nak, Nak, sangat berani la dia
 Banyak kan haiwan kat dalam nie
 Seronok dapat hilangkan stress bila kita datang ke sini tau
 Hubby pun amik kesempatan la 
 Cute si kecik nie.. haha tengah mintak kat hubby kacang tue
 Burung unta pun ada
 Tapi masa kami sampai ni burung nie macam x bermaya je, ye la cuaca agak panas masa nie
 haaaaaaaaaa ini apa kalau korang nampak? cuba teka skit
 Ungka pun ada tau
 bila kita pandang dia, macam2 aksi dia buat nak tarik perhatian orang ramai
 layan dan tengok je aksi dia kan
 wow hebat kan si ungka nie
Tiada bayaran untuk masuk ke dalam Mini Zoo ini, terbuka untuk semua golongan untuk beriadah atau cuci mata melihat keindahan fauna di sini. You all juga boleh beli makanan haiwan untuk bagi haiwan haiwan kat sini makan.

Anak2 saudara semua dah kepenatan, so sampai la masanya kami berpisah dengan mereka, kami nak ke hotel plak.. nak tahu hotel pilihan hubby kat mane
tunggu next entry ok.

Share:

26 comments:

  1. mini zoo kt mn ni anum?mcm best je..meriah rusa makan! hihi

    ReplyDelete
  2. bagus plak ye Anum sebab boleh masuk free...

    ReplyDelete
  3. Syok kan...mini zoon kt taman teruntum kuantan kan

    ReplyDelete
  4. Bila free akan jadi lebih mesra masyarakat..

    ReplyDelete
  5. salam. nampak serenok tu anum. Lama KA x menerjah zoo2 bagai ni he3

    ReplyDelete
  6. Asalam menarik sekali..banyak gambar berbicara

    ReplyDelete
  7. Haritu mini zoo ni pun kami x dan nak pegi...huhuhuu...

    ReplyDelete
  8. Moga semua haiwan2 di zoo tersebut kuat dan sihat hendakNYA.

    ReplyDelete
  9. blog ni dah lain la...nampak sangat dah lama tak datang
    cantik n kemas aje nampaknya =)

    ReplyDelete
  10. lama dah tak jejak mana mana zoo..best jugak tengok haiwan haiwan ni kan. lagi lagi bawak budak²

    ReplyDelete
  11. pernah dengar zoo ni tapi sebab jarang jalan area sana tu yang tak sampai2..
    ada spupu kat Kuantan tapi dia slalu balik Bangi jadi x pergi rumah dia..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels