Campaigns

Nov 25, 2015

My Bday Trip Part II

Assalamualaikum semua
Hari ini masih bersiaran dengan entry bday trip Anum
Jom kita sambung lagi ya
 Disebabkan semalam sampai dah lewat memang plan tido rumah abg Anum je la
 Melayan kerenah diaorang nie la
 Tgk la si kecik nie berani betul nak usik Ayam
 Abang Anum memang ada pelihara Ayam Katik nie dekat belakang rumah
 Penat bermain Ayam hubby Anum kasi diaorang hadiah
Suka sangat la kan dapat mainan
 Ngam2 kami plan memang sampai sabtu petang, so bleh tido umah abg Anum semalam
 Hari minggu masa untuk bersama dengan anak2 saudara la 
 Budak2 kan memang suka tgk haiwan so kita ke zoo la
 Anak abg Anum ada 4 orang, 3 lelaki dan seorang puteri
 Besar giler Kerbau nie
 Kerbau ini telah di kacuk dengan Kerbau luar negara
 semua nak kasi makan sendiri..
 Kura2 pun ada
 Iman memang berani dengan haiwan2
 selfie kena ada kan.. wajib :)
 Ini plak lembu kacukan gak
 betul x Anum cakap memang besar kan
 ini kalau besar nie dapat pelihara comfirm jadi jutawaan 
 Nak2 musim raya korban kan, untung mak oi..
 semua bz nak kasi makan pada haiwan2 ni
 Kami pun turut jadi anak2 kecil la
 gigih si iman nak kasi makan, skit pun x de perasaan takut
 comel kan dia.. tabik kat iman sebab berani
 Mini Zoo Taman Teruntum terletak di Kuantan dan berhampiran 
dengan Royal Pahang Golf Club dan Taman Gelora 
atau sebelum sampai ke Teluk Chempedak. 

oh ya kepada yang nak lawat2 haiwan kat sini meh Anum kasi details

    Mini Zoo Taman Teruntum 


    Jalan Padang Golf
    25050 Kuantan 
    Pahang, Malaysia


26 comments:

  1. nanti pi kuantan,nak singgah la kat sini

    ReplyDelete
  2. Happy belated birthday Anom..
    Seronok jejalan dgn anak buah ye Anum :)

    ReplyDelete
  3. seronok nya dapat ke zoo ye Anum..suka depa.. :)

    ReplyDelete
  4. Kalau pegi zoo seronok ngan budak²..
    kalau berdua ngan suami...mcm x berapa nak best je rasanya kan..hihihihih

    ReplyDelete
  5. oklertu kalau ada kanak2 mmg sentiasa menghiburkan... esp kalau gi zoo kan budak2 memang suka bebeno... yang kerbautu dah rupa pakai crownkan..

    ReplyDelete
  6. Happy Belated Birthday Anummmm...syoknye..nmpak gayanye yg dewasa pun suka sama tu..hehehhe...the best moment memang waktu kite leh enjoy cam bebudak kan...

    ReplyDelete
  7. hp belated bday anum...kiut pulak ayam katik tu..kecik je

    ReplyDelete
  8. oo..kuantan rupenye..lame dh xsinggah cni..aritu xleh nk comment entry anum..xtau nape..

    ReplyDelete
  9. tak tahu pula ada zoo kat situ
    anyway happy belated birthday anum =)

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum anum...lama x singgah ke sini...dah lain la... :)

    ReplyDelete
  11. Dapat jugak tido rumah abang ye Num sambil bercuti tu.....

    ReplyDelete
  12. besar besar lembu kerbau kat sini..memang jutawan lah kalau bela ni.

    ReplyDelete
  13. woaaah bestnyaaa dapat close up dengan binatang gini..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Google+ Badge

Member of

Member of