Campaigns

Nov 24, 2015

My Bday Trip Part I

Assalamualaikum semua
Hari ini Anum nak up gambar2 percutian kami sempena my bday
Ok jom kita mulakan
 Kebetulan time kami nak pergi ada kejadian tanah runtuh di Lentang- Bentong, Higway ke Pantai Timur ditutup, so kami gunakan jalan alternatif lain. Tepat Jam 2pm kami memulakan perjalanan ke Kuantan.
 Memang seumur hidup Anum x pernah ikut jalan ini
 Alhamdullilah tepat jam 5.30pm kami selamat sampai ke Kuantan
 Sampai2 Kuantan Anum terus ke rumah abg anum yg terletak di Indera Mahkota
 Abg Anum ajak makan malam di Ana Ikan Bakar
 Kalau dah ke Kuantan memang wajib terjah sini
 Antara menu pilihan kami malam nie
 Memang terbaik la ikan bakar kat sini
 x silap Anum masa mula2 bukak kedai ini x de la sebesar sekarang nie
 Sekarang nie memang dia beli betul lot tanah buat semua kedai dia.
 Kami memilih utk mencuba Ana Ikan Bakar Petai yang terletak di belakang, yang sebelah depan dah biasa dah, Ana Ikan Bakar 
 Tengok la pilihan lauk2 kat sini semuanya segar
 Ye la dekat kan laut kan
 Boleh rambang mata ketika memilih tau
 Rasa nak amik semua sekali haha
 Bergambar bersama anak2 saudara Anum
 Comel la si iman nie.. rambut dia paling Anum geram
 Kakak Ipar Anum (K.Ana)
Semua makanan dah sampai, so kami makan dulu ya
Esok kita sambung lagi ya
Oh ya Anum sertakan alamat kedai ya utk rujukan korang

Ana Ikan Bakar Petai
Pantai Selera
Tanjung Lumpur
26060 Kuantan
Pahang Darul Makmur

019-987 8155 (Haji Baharin),

013-998 9175 (Fairuz)


Di nasihatkan agar korang call utk booking meja
kalau x booking alamatnya penuh la tempat ya

Share:

28 comments:

  1. Asalam anom..wah blog wajah baru cantik lah lebih ringan...tahnia ya

    ReplyDelete
  2. wah, blog tukar baju baru...simple tp comel la anum...

    ReplyDelete
  3. Anummmm sedapnya ikan bakar tu.. aduihhh

    ReplyDelete
  4. Seronoknya bercuti-cutian dan makan-makan... :)

    ReplyDelete
  5. Saje je tau...
    pepagi dah hidangkan makanan yg sedap²...

    ReplyDelete
  6. wowww... sedap2 nampak makanan tu Anum... seronok nya:)

    ReplyDelete
  7. Haritu akak turun kuantan x sempat pegi ana ikan bakar

    ReplyDelete
  8. wow..sedapnya makanan fresh bakar bakar ni

    ReplyDelete
  9. cik en nmpk de petai ye dalam ikan bakar td.. mesti nyum2

    ReplyDelete
  10. wahhhh..sotong goreng tepung ana ikan bakar memang terbaikkkk..

    ReplyDelete
  11. Kat Bangi pun ada kalau tak silap...mahal tak Num?

    ReplyDelete
    Replies
    1. standard je harga dia
      kalau di ktn murah lagi

      Delete
  12. dulu pergi Ana Ikan Bakar ni.. org takde la ramai sngt pun tapi makanan x sampai2..
    last2 blah gitu je.. then dia bukak kat Bangi.. dapatlah try =)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels